POVECANJE USANA HIJALURONOM!! Lip enhancement // Lippenvergrößerung

Hmmmm…. znam, ovaj post ce kod mnogih izazvati gadjenje, mozda ce i neko od vas o meni imati vrlo lose misljenje, ali ja sam odlucila da pisem o tome.
Zelim da podelim iskustvo i da pokazem da nije nista strasno imati punija usta, niti je potrebno setati kroz grad kao patka (kao kod nekih )  - zahvaljujuci polutrajnim filerima!

Uglavnom, mnoge devojke kriju da su bilo sta radile na sebi, sve je to “majka priroda” napravila - MA VAZI!
Ja stojim iza toga, sve sto uradim, svesno sam uradila sama sebi i stojim iza svojih postupaka. Bilo bi smesno da neko od 29 godina ne zna sta radi.

Ja sam PRESRECNA!!! Zadovoljna sam, jer prvi put u zivotu imam usta da mazem karmine, YEEE, bez da se pucim kao manijak da bih imala milimetar usana koje se vide!

Od svoje 7,8 godine, kad sam prvi put videla Pamelu Anderson u Baywatch-u, pozelela sam tako puna i senzualna usta ( znam, da nju niko ziv u usta nije gledao, hehehe….) ali eto, ja sam zelela usta kao njena!!!

I secam se, tada sam maltretirala mamu,  ”sto mi nije rodila veca usta”!!! :)

Sad naravno, starija i zrelija, lepo sam se  raspitala o svim mogucnostima povecanja volumena usana, sto trajnih sto polutrajnih mogucnosti.
Za mene u opciji je bio samo Hijaluron, jer nestaje za godinu dana (u slucaju da mi se ne svidi kako mi stoje puna usta)!
Trajni fileri reaguju kod svakoga drugacije, naprave grudvice, hematome i krive usne. Izgledaju vrlo plasticno a osecaju se u usnama tvrdo.
To sam htela da izbegnem po svaku cenu!!! Hijaluron se stavlja u malim kolicinama iz vise puta, treba mu vreme da slegne nekih par nedelja, i onda se dodaje svaki put malo do zeljenog efekta.

Moj izbor je pao na TEOSYAL KISS; Hijaluronski gel , koji traje 6- 12 meseci. Filer je trenutno jedan od najboljih u svetu, ima veliku moc popunjavanja a 100% je prirodan.

Dobro sam se informisala o fileru, sto od proizvodjaca iz Svajcarske tako i kod raznih lekara u Srbiji.

Naravno, moja Doktorka Ivana kod koje idem na Mezoterapiju ( PISALA OVDE ), je expert za punjenje usana!! Videla sam njene radove uzivo, pa mogu da kazem, NE pisem napamet, niti je hvalim bespotrebno!

Imam razloge zasto sam nju izabrala, jer znam da redovno radi korekcije, kad se desi da su drugi  doktori “zabrljali”!!
Tako da, tu nije bilo premisljanja mnogo, gde cu to raditi, nego kada!!

12. Marta.2011, sam se definitivno odlucila za taj korak! NE ZNAM sto sam cekala ovolike godine da  uradim. PRESRECNA SAM DOK VAM PISEM OVO!!!
Doktorka Ivana mi je nanela anestetik u obliku kremice, posle nekih 20 min na usnama  one – utrnu. Ostalo mozete videti u slikicama. Otok je trajao 3 dana. Prijatelji nisu ni primetili da sam ista radila, sem jednog kolege, koji me je pitao-  jel me boli zub  ; )

http://www.deltaestetic.rs/

Evo par slikica posle intervencije!  Naravno, prave rezultate sam imala tek  posle 2 i 3 bockanja!!! O tome vise ovih dana, ako vas ovaj post bude zanimao!!! Cekala sam malo sa objavom ove teme, da bih  mogla da vam pokazem pravo stanje!

Prvo vece posle intervencije, malo sam izgledala kao da su me ose izujedale, ali to je bilo samo dok nije spao otok!

Ako imate bilo kakva pitanja samo izvolite, ja vam stojim na raspolaganju, za sve ostalo i strucne savete javite se Doktorki Ivani u Delta Estetic/i!  (Sto se tice cena, znam da vas to sigurno zanima,  imate sve na njenom sajtu)

I evo slika usana Danas 06.05.2011, posle 3 bockanja!!! Ovih dana cu ici jos malo na punjenje i to je to!

Pre 5 dana

DEUTSCH:
Seit langer Zeit, hatte ich den Wunsch mir die Lippen aufzufüllen!
Meine entscheidung ist auf Hyaluronsaure gefallen. Bin sehr zufrieden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Latest Comments
    • bamby
    • bamby
    • bamby
    • bamby

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Fileri, Tretmani
P1194271
MEZOTERAPIJA PROTIV CELULITA I GOJAZNOSTI

Nisam imala vremena da se posvetim blogu ovih dana, proslava Nove God. u firmi, pripreme za put (jeeej, idem u...

Close