K piling

kpilingPuno iskustva imam sa pilinzima ovog tipa. Ako me pratite, znate, da ne postoji proizvod koji je “izvikan” na društvenim mrežama, a da ga ja nekako nisam nabavila da probam!

K piling je domaći proizvod, da domaći, e to već nije nešto što liči na mene, jer kupujem uglavnom strane brendove, ali odlučila sam da mu dam šansu, jer je sama priča iza ovog proizvoda probudila znatiželju u meni.

O čemu se tačno radi. K piling je piling za negu kože, koji sadrži u sebi, kafu, cimet, žuti šećer i kokosovo ulje. Definitivno dominiraju kafa i cimet!

Rešava problem grube, suve kože, perutanja pa i čak pripomaže uklanjanju celulita.

Devojka koja je napravila K piling je mlada “preduzetnica” iz Novog Sada, koja je u kućnoj radinosti uspela da napravi pravu stvar, za male pare! Svako od vas može i sam napraviti piling od kafe, ali moj problem je uvek bio što smesa ne bude dovoljno kompaktna da mogu lepo da je nanesem.

To je K piling rešio, verovatno time što je dodata dobra doza ulja u recepturu. Inače, ne pijem ni kafu, pa mi uvek bilo sve to komplikovano, dok kupim kafu, pa skupljam taj soc, cimet…. presedne mi. Tako da mi je bilo lakše da kupim lepo proizvod i koristim kao čovek.

piling kafapakovanje piling kafakpiling2

Proizvod je odlično zapakovan. Čak je i hermetički zatvoren da ne možete tako lako otvoriti.  Ne piše koliko ima grama, ali ja sam imala za četri kompletna tretmana celog tela.

Nanosi se tako, da na vlažno telo pod tušem traljate kožu, i onda ostavite da odstoji na nekih 5-10 min. Tako funkcionišu svi kafeni pilinzi koje sam probala.  Prvi rezultati, kad sperete kafu sa tela, koža bude savršeno mekana. Drugi, da kažemo očigledni učinak jeste da odmah dobijete kožu na koju ne morate da mažete nikakvu kremu, jer imate ulja u samom pilingu, i treće što meni godi je to da odmah možete da nanasete samopotamnjivače. Koža je adekvatno pripremljena, da vam posle ne ostanu ni fleke, ni suvi delovi sa kožom koja se peruta. Divotica!

Opet, dugotrajni rezulati verovatno mogu da se vide, ako se ovakav piling koristi duže vreme i redovno. Ja sam imala samo ovu kutiju da probam, pa ću verovatno nastaviti do leta, da vidim kakvi će rezultati biti na samu kožu koja je obuhvaćena celulitom. Ne dajem mnogo nade na tom polju, jer mi je jedno pomogla mezoterapija, ali opet, ovaj proizvod neću izbaciti iz svoje rutine, pa čisto kao mali doprinos mojoj nezi protiv celulita.

A i miris moram da napomenem, nije za zanemariti, ja obožavam miris cimeta i kafe u kombinaciji.

kafa cimet maslinamiris kafe

K piling možete kupiti preko Facebooka- KLIK

Cena jedne kutijice je 300 dinara.

A ja sam umela mnogo više para da dajem na ovakve pilinge, a eto bio mi je samo 100 km od kuće 🙂

Sve moje preporuke

Bamby 

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

5 × two =