Ampule za kosu Densi fill

Proizvod Densi Fill je bio hit kad se pojavio u frizerskim salonima 2013 godine. Posle njega, nastao je bum na frizerskom tržištu, gde je svaki brend kopirao ove ampule i pravio svoje!  Radi se o Selective Densi-fill tretmanu za oporavak kose. I dalje je u mom slučaju, ovaj tretman neprevazidjen.

Ovo je profesionalni tretman sa instant efektom. Iako je za salone i profesionalnu primenu, možete ga i sami koristiti kod kuće. kosa

Kako ampule rade i šta rade?

Već od prvog korišćenja, tanka i krha kosa se vidljivo oporavlja, postaje zdravija i sjajnija. Dve komponente popunjava dlaku iznutra, a ne otežavaju je.

Densi fill formula sadrži inovativni Densifluks i volumefluks, koji  se aktiviraju kad se pomešaju zajedno. Mešanjem dve Densi fill ampule, pravite kremastu emulziju,  koju nanosite direktno na opranu i isfrotiranu kosu. Densifluks je taj koji kosu hidrira, zatvara dlaku, jača je. Kosa je vidno deblja i hidrirana. Volumefluks, daje volumen, kosa deluje gušća, i uklanja bilo kakve elektrostatičke reakcije.

Preporuka je da, pre nego što pomešate ampulu 1 i 2, kosu operete i dobro isfrotirate peškirom. Onda emulziju namažete po dužini i reckavim češljem umasirajte u kosu. Savet je da emulzija stoji samo 5 minuta na kosi, ja naravno držim i mnogo duže. Ja se zablentavim po kući i nema razlike kad držite duže ili propisanih 5 minuta. Uvek daje isti – odličan efekat! Posle toga, isperete kosu, i nastavite sa sušenjem i feniranjem. bomba

mixmikiOve dve ampule mešam u keramičkoj činiji, sa viljuškom. Tako mi najlakše i najbrže. Miris ove emulzije je FANTASTIČAN!!!! Da postoji krema za telo sa takvim mirisom, kupila bih odmah 20, za svaki slučaj!

Ampule Densi fill se kupuju u Selective prodajnim mestima, kao što je Salon Planet hair u Zemunu. Oni drže ceo Selective program za kosu.

Ove dve male bočice koštaju 370 dinara. Mislim da vrede mnogo više od 2 eur.

Verovatno, ovakav tretman po salonima vam naplate preko 2000 din, što bi ste to sebi uradili, kad možete u kućnim uslovima biti sami sebi frizer! Eefekti poboljšanja su odmah vidljivi, ako imate problem i sa rasčešljavanjem ovo je meni rešilo isti. Ovakve ampute, morate sebi priuštiti ako imate oštećenu i tanku dlaku, kao ja trenutno. Tretman mućkam bar 2 puta mesečno, i mislim da su rezultati na mojoj hemijski tretiranoj kosi, više nego dobri. Presudite sami.

ada

Da li koristite ampule za negu kose i koje su to, volela bih da znam?

Bamby

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.