Aura Cover ME

Cover ME!!!

Kozmetika AURA je na tržište izbacila dve potpuno nove linije tečnih pudera.

Aura Cover ME tečni puder je napravljen za potpunu prekrivenost i u ovoj recenziji ću pisati o njemu.

Šta kažu na ambalaži: Hipoalergena formula koja odlično prekriva sve nepravilnosti, uključujući pege, fleke, sitne ožiljke pa je samim tim je i vodootporna. Postojana i do 24h, a ne zatvara pore! Zaštitni faktor 20!

Zahvaljujući divnim devojkama iz Aure, tubice za testiranje su me čekale, čim sam stigla sa odmora. Prijatno sam iznenadjena izborom boja. Ima ih šest, od kojih verujem da bi svaka od vas našla pravu za sebe. Pogotovo što postoji i jako svetla boja, Alabaster 101 pa sve do tamne Chocolate 106!

aura cover me puder

aura puderauraaura bojeaura cover meTeško je u drogerijama naći dovoljno svetlu ili dovoljno tamnu boju istog brenda. Zbog toga, moj idealan miks nakon godišnjeg jeste baš to – miksovanje boja. Tako radim i sa markama tipa MAC. Uzmem tamnu i najsvetliju boju i onda mešam dok ne dobijem nijansu, koja odgovara mom tenu do perfekcije. Jako je bitno da su boje iz iste serije pudera zbog sastava. Neće ispasti dobro ako uzmete tamnu boju jedne marke i svetlu druge, jer samim tim odmah mešate dve totalno različite komponente, i onda puderi gube svoje teksture. Ovi puderi su idealan primer za to što ja radim. Uzela sam paleticu (Alexandar Cosmetics, 90 rsd-paletice za akrilne nokte) da bih vam pokazala sve nijanse Aura Cover Me pudera od 1-6.nijanse puderacover mecover1bojeUradim sledeće, uzmem četku za puder, u ovom slučaju je to  Aura Foundation brush, pa polako mešam boje dok ne dodjem do prave! 

aura bojemešam boje

boje auraDSC_0755 Var2DSC_0757 Var2nanošenje puderapuder auraNe volim svoje slike bez šminke, ali jedino tako mogu realno da vam pokažem moć prekrivanja koju ovaj puder ima. Da se vratimo na sama svojstva pudera: DA jako dobro prekriva, DA uopšte vam ne treba korektor i DA stoji duže od 15 h bez mrdanja na licu! Boja se ne razliva u pore, niti se zadržava u boricama. Deluje na slici jako lepljivo i gusto, ali nije tako. Puder se lako razmazuje – može rukama i četkama. I jako mala količina vam treba da prekrijete celo lice. Neutralnog je mirisa (čula sam da nekim devojkama miriše prejako…. meni, iskrena da budem – ne). Toliko dobro prekriva, da mi se posledice godišnjeg odmora (akne, fleke, pege) ne vide! Korektor mi apsolutno nije potreban.

Puder mi nije izazvao nikakvo crvenilo, niti iritacije. Lako se uklanja bilo kojom micelarnom vodom ili losionom.

Evo kako izgleda Aura Cover Me tečni puder kad sam završila kompletni dnevni make up look.

slikapuderaura

Cena ovog pudera se kreće oko 650 Rsd za 30ml. Puder se nalazi u tubicama, to je ono što ja volim, da mogu da ih isečem kad je puder pri kraju,pa iskoristim i poslednju kap proizvoda.

Moja masna koža je uz male korekcije MAC blot pudera u toku dana, jako dobro reagovala na ovaj puder. Boja je ceo dan ista, ne oksidira niti se razliva. Preporucujem puder onim devojkama koje imaju šta da prekriju na licu, ili možda za neke noćne izlazke i evente. Mogu ga uporediti sa puderima Revlon Color stay i MAC Studio fix fluid.

Definitivno puder vredan pažnje koji bih ponovo kupila.

Da li ste probali Aura Cover ME, i koji su vaši utisci? Kako vam se dopadaju moje slike?

Ljubim i hvala za vašu pažnju.

Bamby

Summary
Article Name
Aura Cover ME
Author

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.