Aura noviteti

Nedavno sam dobila priliku da za vas isprobam neke nove Aura mackalice.

Ove jeseni Aura nam je pripremila nove boje Apsolute Matte tečnih karmina, prajmer za senke i lakove za nokte. Lakovi su dobili novu formulaciju, redizajn pakovanja i novu četkicu. Ja, koja koristim gel lakove, prosledila sam lakove za nokte mami, koja je oduševljena kvalitetom ovih. Tu je takodje i novi top coat koji obećava 10 dana savršenog laka na noktima. I to mi je takodje potvrdila. Ona je žena, koja večno drži ruke u vodi, pere neke sudove, nešto radi po kuhinji, tako je samo i poznajem. Pogotovo sad kad je u penziji, ima vremena da razmišlja o tim stvarima i da prati kvalitet laka na noktima 🙂

aura lakovi za nokte

aura nokti
aura nokti
DSC_8408
gellakTo je to, prelepe crvene i ciklama boje. Naravno, ja volim ovo što vuče na roze, jer samo to ja, madjutim, ove burgundi crvene boje su totalni hit ove jeseni. Potražite ih u svojim drogerijama, verovatno ćete naći i neku boju za vas. Cotton candy je meni najlepša boja, i nju sam zadržala za sebe da je probam na nogama. Cene lakova se kreću oko 300 dinara.

DSC_8476DSC_8470DSC_8473

DSC_8462
Prajmera za senke,baze,  nikad dosta, i nikad dosta novih! Mislim da sam probala svaki na tržištu, što kod nas tako i preko. Skuplje i jeftinije brendove. Opet uvek se vratim na Urban Decay Primer Potion. Pošto je njega teško naći, ovaj novi Aura je dobrodošao za sve koji ne putuju van Srbije tako često. Dobićete sasvim solidan proizvod. Baza za senku košta oko 400 dinara, mislim da jeftiniji a ovakvog kvaliteta, ne možete naći.
primerprajmer
Prajmer je tečni, sa sundjerastim aplikatorom, lakim za upotrebu. Boja je neka nude, neutralna, koja se savršeno stapa sa kožom. Jako se brzo suši, pa morate požuriti pri nanošenju na kapak. Sadrži Vitamin E za negu osetljive kože oka.
aplikator prajmer
bez prajemeraprajmerDSC_8429DSC_8435senka

DSC_8473d
Senka je stajala bukvalno do uveče dok nisam skinula sve sa lica. Nije se skupljala u bore niti oxidirala boja. Tako da za ovo, imate moju toplu preporuku.
Novi su i Matte tečni karmini, tj nove boje. Od toga, tu su boje neke koje ja ne koristim, pa ću za njih napraviti giveaway na fb, da se neke od vas raduju 🙂

aura apsolute matteaura matteauraauraDSC_8713DSC_8716aura matte

Ovo su totalno moje boje, malo pinky malo peachy, odlične! Znam za mene su malo letnje, ali neka, ja ovakve boje nosim tokom cele godine. Za ove tamnije, nemam usne. Samo deluju tanje nego što jesu kad nanesem tamne. Tipično za ove tečne karmine je to da su nadogradivi! Možete ih premazati više puta a da se ne ugrudvaju na usnama. Što više slojeva nanesete, lepše su boje. Samo to uradite odmah pri prvom nanošenju, jer se brzo suše!

Boje traju po ceo dan, bukvalno. Nanesem ujutru pre posla, i do ručka bez popravke imam boju na usnama. Naravno, posle jela, jer sam uvek musava, moram da sve skinem i opet namažem. Kamini su dostupni u većini drogerija po ceni od 550 dinara.

Iznova i iznova Aura nas oduševljava inovativnim kozmetičkim proizvodima. Sećam se dana dok su starije gospodje stajale ispred Aura štandova… danas su tu mlade devojčice,  kupuju svoje prve kozmetičke mazalice. Pa gde ćete divnije od toga. Veću pohvalu jedan brend ne može da ima, kad u eri youtube i interenta, gde ima toliko raznih proizvoda koji vam se serviraju, devojke se odluče za domaći brend. Još jednom Bravo AURA!~

Koji su vaši favoriti za ovu jesen ?

Kiss Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

1 comment

  1. Noviteti su divota, ja jurim sundjercic, a i jedva čekam ruževe koji budes rešila da poklanjas ?
    Bilo bi fer da dobiju prvi komentari ? hahha
    Hvalaaa na informacijama!!

    Reply

Leave a Reply

4 × two =