AURA – OLOVKE ZA OBRVE

AURA - OLOVKE ZA OBRVE

Nedavno sam bila u poseti drugarici u Požarevcu, i zaboravila svoju senku za obrve. Poludela sam, jer mi retko kad dešava da zaboravim nešto tako bitno za svakodnevni makeup!

Ništa mi nije preostalo nego da skoknem do prve parfimerije i vidim šta ima u ponudi. Odmah sam snimila Aurin Display, do sada sa njima nisam imala promašaje, pa sam naravno i našla šta sam tražila. Ovaj put su to olovke za obrve. Odmah sam zgrabila sve tri boje i ponela na kasu. Dala sam im šansu, jer su mi testeri delovali ok. Nisam mogla da pogodim boju, pa sam ih sve kupila, po ceni od 389 po komadu nije tako strašno! A olovke za obrve ne koristim već godinama, baš sam čekala da vidim kakve su i kako ću se snaći.

aura

Pa o čemu je reč:

Aura nudi olovke za obrve u 3 boje, od svetlo braon do tamno sivkaste. Mislim da i brinete i plavuše mogu pronaći bar jednu za sebe. E sad, ja sam bila veliki protivnik olovki, jer nisam baš umela da izadjem na kraj sa njima ( pa su mi obrve izgledale jako vestački iscrtane), pa sam koristila senke za obrve.

aura olovke Mislim da sam usavršila oblikovanje sad i sa olovkama,  jer mi lice deluje mnogo prirodnije. Kako mala promena može da utiče i na raspoloženje. slikaAura olovke su srednje tvrdoće, što je jako bitno. Premekane olovke su mnogo masne i onda se nanese previše boje, što mi se često i dešavalo ranije. Kad su tvrde olovke, onda vam tek ništa ne vrede, jer pigmentacija bude jako loša.

Aura olovke se lako nanose, i praktično klize preko obrve, što olašava popunjavanje željenih delova. Boje su pigmentovane baš koliko treba. Kombinujem dve boje 01 i 02 za moje obrve, koje su jako svetle- skoro ridje.

Prvo pravilo kad koristite olovke za obrve je to da izaberete pravu nijansu. Zbog boje kose ja moram jednostavno da ih potamnim i oblikujem. 01 je više sivkasta koja odgovara  crnkama, 02 je baš braon i 03 je sivo crna. obrve i popunjavanje

Kad izcrtavate olovkom obrve, vodite računa da ispratite svoj prirodni oblik. Sve ostalo će izgeldati jako fejk. Ne pritiskajte olovku previše već samo izcrtavajte laganim linijama preko nje i tako popunite i oblikujte. Kod ovih olovaka je dobro što na poklopcu imaju  četkicu. Sa njom prvo lepo raščešljate i oblikujete dlačice. Olovka je postojana, i ne umrlja se uopšte u toku dana. Skidam je micelarnom vodom kad skidam i svu šminku sa lica.

browliner

Stvarno me nije iznenadio dobar kvalitet, jer u poslednje vreme i ono što sam dobila kao uzorak i ono što sam kupila od Aure, sa oduševljenjem koristim svakodnevno.

Pa eto, ako tražite nešto slično ovo je moj predlog.

Kako vam se čine Aura olovke, i da li ste možda neku probali?

Hvala na poseti

Bamby

 

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.