Aura olovke za leto

Aura nas i ovo leto iznaneđuje sa par novina, tri nove olovke za šminkanje.
Dve su za usne i jedna za oči.
Iskrena da budem, najviše sam se obradovala ovim za usne, prave summer boje, a i falile su mi baš ovakve zbog karmina koje već imam u sličnim nijansama.
Jedna boja je koralna br.54 i divna pink boja br.55

Aura olovke za usneaura olovkeauraaura olovkeDSC_0655Boju 55, prava pink, ali lepa- ne jeftina rose boja, nosila sam je samu bez karmina, uokvirila usne, ispunila i tako išla na posao. Naravno, dobila od kolega komplimente, koji inače ni ne primete šminku na mom licu, što mi opet laska. Boja se jako lako kombinuje i samo sa sjajem ili nekim nude karminom. Da ne bi hodali ulicom kao “Grandovka” onda je najbolje koristiti sa nekim karminom iste/slične boje. Jako postojana olovka, nije mi mrdnula sa usana dobrih 4,5h, pa je polako počela da bledi posle jela, ali ništa strašno, i dalje je bila tu.bojapink

Druga boja, 54 jeste više izmedju narandžaste i roze, ona je još lakša za kombinovanje sa raznim karminima. Otkrila sam, da sa njom mogu da i uokvirim zelene oči i super ispadne, iako možda bi neko reko da sam luda, ali meni se dopada. What ever!

crtancoral

DSC_0664Takodje, u prodaji je Aura bela olovka za oči. broj 87.bela olovka auraaura bela olovkabela olovka za očiOvo je klasična bela olovka, koju svako treba da ima u svom neseseru, ja ovakve olovke koristim za unutrašnji ugao oka, da “otvori”oko. Takodje, jako je dobra za izbeljivanje dela ispod obrva, jer je meka, lako možete uokviriti obrvu i polako prstom razmazati, samim tim, obrva izgleda urednije i više. Ni mekana ni tvrda, taman.

Sve u svemu jako sam zadovoljna ovim Aurinim novitetima. Kao i uvek Aurine proizvode možete naći u svom Liliju i drugim parfimerijam koje imaju Aura display.

Cene ovih Aurinih olovaka su oko 305 RSD.

PS. umalo da zaboravim, super se režu i sa najobičnijim školskim rezačima. To posebno volim,jer nikad ne znam gde mi je onaj kozmetički.Bonus! Mislim da je Aura posebno obratila pažnju na to pri proizvodnji ovih olovaka, jer svi mi mrzimo kad se olovka raspadne već posle par rezanja.

Kako vam se sviđaju ove slikice i olovke?

Ja sam oduševljena!

Ljubim

Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

11 comments

 1. U obe ove za sune su mi prelepe!! A volim njihove olovke bas su mi dobre.

  Reply
 2. Super su, bas su divne boje. Ja inace olovke nosim uglavnom za izlaske, ali ljeti zbog vrucina i veceg razlijevanja karmina mi postanu must have i po danu. I kod njihovih olovaka je dobro sto mogu i da se nose same, kao neki mat ruz.

  Reply
  1. da, baš kao mat karmin, a stoje… mnogo bolje izgleda nekad nego karmin

   Reply
  1. bas lepa roze, ide super uz mac karmin saint germain

   Reply
 3. Jedva cekam da skoknem do Lilija! Bas su lepe.

  Reply
  1. baš su me obradovali ovakvim jakim bojama

   Reply
 4. meni ovo izgleda kao ” must have” za ovu sezonu <333

  Reply
  1. Lepo si to rekla must

   Reply

Leave a Reply

1 × 5 =