Baba Marta

Prelepa je ova baba Marta!! Zar ne?! Sunce sija, skinuli smo ogromne jakne sa grbače i sad se samo možemo radovati lepim danima, i JA- baletankama ! 🙂

Evo ja čekam da se završi radni dan slusam divnog Jamie Foxxa koji mi je trenutna muzička opsesija, pa kao ajde da iskoristim momenat i da podelim par slikica sa vama sa dešavanja od prošle nedelje.

Sve blogerke koje su bile samnom znaju kako je bilo zabavno družiti se na oba eventa, ja se uvek od srca ispričam sa MRS Fox, Zlatana, Jelena…

A dva eventa su bila prezentacija Rumunske kozmetike na biljnoj bazi Gerovital, i Metropoliten Beauty blog awards otvorena vrata za blogere.

gerovitalU restoranu Radost fina kuhinjica, nas je dočekala ova klopa i divniiiiiiiiii cupcakes 🙂 koje sam ja odmah dohvatila još i pre nego što je počela prezentacija kozmetike 🙂

gerovitalDSCN3198Sa Gerovital kozmetikom sam se susrela još pre 2 godine, kad sam bila u Temišvaru gde ste mogli videti na blogu Gerovital proizvode, tada me je privukla promoterka koja je savršeno govorila Engleski, objasnila mi kakvi su proizvodi, poreklo, bez parabena, veštačkih boja i mirisa pa sam odmah tada dohvatila nešto iz ove “zelene”linje za negu koze od 20+. Tako da me je ova prezentacija baš legla, jer sam jedva čekala da dodju u Srbiju. Malo sam  bila razočarana dnevnom kremom koju sam tada kupila bila mi je previše lagana, ali je krema za okoloočnu regiju bila predobra! Sad sam dobila u paketicu nocnu pa cemo videti kako ce se pokazati.

Delić atmosfere i možete videti blogerke koje pomno prate ovu prezentaciju 🙂

DSCN3208gerovDSCN3188DSCN3190

Posle ove prezentacije, prošetala sam ulicama Beograda do prelepe Metropolite parfijerije. Gde smo mi blogeri, dobili informacije iz prve ruke, oko Beauty blog awards koje ce biti dodeljene u decembru 2014 godine, i održavaju se prvi put.

metropoliten

DSCN3258DSCN3272DSCN3273DSCN3241

U Metropolitenu ČUDESA!!! Tamo mi nikad nije dosadno, ma koilko puta zvali, ja ću doći iznova i iznova i iznova…..Prelepo dekorisan sto nas je čekao sa probicama, mogli smo sve njušnemo, probamo, pipnemo … gde ćeš bolje!

testeriDSCN3251DSCN3254

DSCN3249IMG_3761 IMG_3762Moj goody bag je bio prelep, kao što vidite, testerčići koje sam izabrala :

probiceInače, već dugo merkam parfeme kuće  Etat Libre d’Orange, totalna ludost od mirisa. A zašto?? E pa, sad ću vam ispričati kratku pričicu o ovom mirisima, gde vam nebi palo napamet da ovako nešto postoji. Toj prelepoj Pariškoj mirisnoj kući data je totalna sloboda pri izboru mirisa,  ludost kreativne slobode i ličnih fantazija dizajnera da mogu da se igraju sa svojim čulima i idejama. Totalna senzualnost, sexualna energija erotskog izražavanja dovela je do npr parfema, krvi, sperme, znoja pljuvačke!!! Da, ovih par reči ćete samo naći u ovom postu mog bloga 🙂

gfffg

DSCN3268DSCN3260DSCN3259DSCN3261Parfemi su toliko čudni, a tako “bolesno” lepi i zanimljvi, da ko ih koristi, može se slobodno osetiti jedinstvenom. Treba imati smelosti da ovako nešto nanesete na sebe. Ovi parfemi izmiču standardnim mirisima, pravljeni od najredjih sirovina.Kada zanatstvo i kreativnost imaju prednost iznad marketinga i industrije onda vam je jasno kakve se male revolucije nalaze u svakoj od ovih bočica. Da li bi ste imali smelosti da ovakve parfeme ponesete sa sobom ??

Njih sam htela da posebno prestavim, jer su baš nešto jedinstveno u Srbiji, i mogu se samo kupiti u Metropiliten parfimeriji. Takodje, tu je i poznati jedinstven parfem koji Madonna godinama koristi Robert Piguet parfemi. Oni su stara dobra klasika, ili ih voliš ili mrziš nema sredine!madonnas favoriteI naravno, Bond Nr.9  koje ja prosto obožavam i ne znam koji mi je lepsi, Harlem, Square, Brooklyn…. ma svi su super! Jedino nije super njihova cena, jer  oko 22.000 RSD treba izdvojiti za ove lepotane ;(

DSCN3269

U parfimerije imate trenutno super akciju na Darphin mini setove proizvoda, ja sam uzela jedan jos oko Božića o njemu ću pisati detaljno, a vi trk pa kupite, mislim da po ovoj ceni neće dugo biti na raspolaganju. (ca.2200 je jedan set) !!

240x240-3-4676-Darphin240x240-3-4881-52216Toliko od mene za ovaj vikenda, uskoro će biti novih detaljnih recenzija raznih proizvoda koje isprobavam, a evo vam i mali nagoveštaj šta vas to čeka:

nove stvarciceKiss BAMBY

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

3 comments

 1. Moje umetničke fotografije 😀
  Ili – pažnja, većinu slika na kojima je Bamby, napavio je amater, odnosno Ja 😀

  Reply
  1. As a longtime Guesser, I know that for me, any sort of conflict can feel bad. I do8nÙt like saying NO, so I would sometimes feel my way around it first. As I get older, I find I have less time and patience for that, so now I’ll ask straight up, and let them know that NO is OK, or I’ll say NO cleanly, and trust it’s OK.

   Reply
 2. Ti mirisi su prave paklene pomorandžice u bočicama 😀

  Reply

Leave a Reply

3 + six =