Benefit – They’re Real maskara

Već danima spremam poduži post o mom putovanju na St. Martin, pa ću tom prilikom se baš potruditi da vam napišem što više informacija detaljno.

U medjuvremenu, vredna sve vaše pažnje je ova maskara od Benefita – They’re Real!

benefitPuno sam čitala o njoj, pre nego što sam je dočepala u ruke!

Dosta  je nezadovoljnih korisnika, pa opet puno koji su je i hvalili. U principu sve volim sama da probam pre nego što mogu da sudim.

Maskare kupujem tako da kad jednu potrošim kupim drugu, to je jedini kozmetički proizvod koji ne gomilam, niti koristim više njih u isto vreme. Desi se naravno, ali retko. Jer ipak brzo se suše i brzo kvare.

Maskara, kao i sve Benefitove se prodaje u kartonskoj kutiju, što je veliki bonus, jer znate da niko nije otvarao pre vas. Tj, nadajmo se da nije 🙂 često Vam dobri ljudi iz Sephore mogu dati novu iz kancelarija, jer ih ne drže u radnji, pa nije problem.

maskara

maskara

slike

They’re Real – da prave su!

Ova maskara bi trebalo da da efekat vestačkih trepavica! Da produži, da volumen i uvije trepavice. U mom slučaju, ova maskara se pokazala kao top. Sve obećano, je ispunila. Super  je to što je četkica laka za rukovanje  i takvog ” čudnog” mrežastog oblika, da možete da dohvatite i najsitnije dlačice u uglovima oka za koje niste ni znali da imate.

BENEFIT MASKARA

Inače ne volim te gumene četke, i uvek mislim da ću prvo iskopati oko sa njima, ali razuverile su me ove poslednje koje sam koristila. Baš su ok! I shvatila sam da poslednjih 10 koje sam imala su baš imale gumenu četku.

četkica vrhČETKA BENEFITČETKA MASAKRE

Ako volite maskare koje ne mrdaju ceo dan, onda je ovo ta. Ne pravi gromuljice, ne lepi se, ali morate brzo sa njom raditi, jer se na očima brzo suši. Meni su dovoljna dva sloja, da dobijem efekat koji volim i želim. Možete slučajno protrljati oko, neće se skinuti niti umazati. Maskar je crna crna! I nema onaj plavičasti odsjaj. Na očima, maskara je fleksibilna, nije kruta. Tako da možete ih u toku dana podici uvijačem ako volite. ( to ja često radim).

E, ali problem nastaje kad dodje do skidanja maskare! Oh, to je već posao za sebe. Micelarne vode ne skidaju maskaru tako lako, pa i nisu svemoćne kao što sam ja smatrala da jesu! Čak i Biodermom se pomučim, pa opet moram da predjem na nešto masnije skidače, za vodootporne maskare. Da naglasim maskara nije vodootporna, ali se skoro tako ponaša.

benefit

DSC_8868

Pre i posle, jedan sloj!okooko1

Nadam se da sam vas razuverila, o kvalitetu, jer sam i sama iznenadjena.  Moje potpuno nevidljive svetle trepavice, podiže i ističe. Maskara je za preporuku. Obratite pažnju da se jako brzo suši, te iskoristite njen maksimum dok je još sveža!

Bočica maskare je 8,5 grama kao i većina Benefitovih,  i možete je kupiti u Sephori po ceni od 3.300 dinara.

Da li ste probali ovu maskaru ili neku drugu od Benefita?

Spremate li poklone?

Kiss

Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

four × 4 =