CICAPLAST BAUME B5 SPF 50 – Giveaway

Cicaplast Baume B5 SPF 50_fotografija 3 CICAPLAST BAUME B5 SPF 50

Upravo sam dobila da testiram ovaj novi La Roche-Posay balsam za kožu.

Kako vam ne mogu reći konkretno na primeru kako deluje, ukratko ću vam opisati šta kaže proizvodjač, a kremica ide samnom na more. Znate i sami, kojom brzinom gorim, i sa najjačim faktorima, zaštitnom majicom za plivanje…. mislim da će mi ovaj balzam biti preko potreban. A da ne pričam koliko sam smotana, i koliko često padam i imam rane po nogama.

Cicaplast Baume B5 SPF 50 je umirujući balzam koji pomaže u procesu obnove iritirane i oslabljene kože i pomaže kod sprečavanja pojave pigmentacijskih tragova zahvaljujući visokoj UV zaštiti SPF 50. Idealan je za površinske ogrebotine, ožiljke, iritacije i tetovaže.cicacuccdrlarockrema cicakrema

Kod svake rane i oštećenja na koži, ožiljak bi trebalo da bude zaštićen od sunca tokom celog perioda njegove evolucije, zato je potrebna nega koja povoljno deluje na proces zarastanja kože, a istovremeno pruža vrlo visoku zaštitu od sunca.

CICAPLAST Baume B5 SPF 50 optimalno je rešenje za nadraženu ili ispucalu kožu upotpunjeno vrlo visokom UV zaštitom, SPF 50.

Cena kreme u prodaji ca. 1300 dinara

Definitivno znajući sebe ću imati slučaj, gde će ova krema morati da dokaže svoj učinak. Možda već sada na moru.

La- Roche Posay  i  ja vam poklanjamo  2 tubice CICAPLAST BAUME B5 SPF 50!!  Sve što treba da uradite, je da otavite komentar ispod ovog posta i vaš mail

da lajkujete stranicu La Roche Posay na facebooku OVDE !

Random org bira 2 pobednika!

SREĆNO!

Kiss Bamby

izvlacenje pobednika 7.7.2016

129 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.