Coconut, Lip Butter, The Body Shop

Mogu samo da sanjam po ovom kisnom danu o moru, toplom zutom pesku, shejku od banane i mirisu kokosa.
E, pa bar jedno od toga mogu da imam…. Moj balsam za usta…. mnjac.. mirise kao sveze seckani kokos. UF, a tek da znate samo kako je kremast i sladak??! Ko je probao, zna o cemu pricam. Jako dobar proizvod iz kuce The Body Shop, mislim da je jedan od Best sellera. Ok, svi znamo za njihove jako dobre Body Buttere, njima nema premca, ali ovo je jedan proizvod koji je vrlo specifican, jer je jako dugo na trzistu i nikad nisu menjali recepturu niti miris! Bravo! Obicno, kad mi se nesto svidi, vrlo brzo ga zamene novijom, navodno “boljom” varijantom! Koja nikad ne bude dobra kao prvobitni proizvod!
Ovaj majusni lip butter, proizvod koji traje… dugo dugo, imam ga od januara meseca i jos uvek nisam uspela da potorsim ni trecinu teglice. Usne, jako meke i negovane. Kad ispucaju, dovoljno je nocu samo namazati malo deblji sloj i vec ujutru je sve sanirano i glatko.
Cena  od 7 Eur nije bas mala, ali se stvarno isplati!

Ma, ja kad udjem u taj Body Shop, ne umem da izadjem i po 3 h.
Prvo me privuce onaj sarenis, a o mirisima da i ne govorim. Onda se pozabavim probanjem testera i njuskanjem! Hm, iza mene je stand sa prirodnom sminkom??? Vidi, vidi, uf, tesko njega zaobici. E, i tu se zadrzim jedno 2 h, dok me decko ne izvuce ili potrosim pola ustedjevine za godisnji odmor.. i etooo…. bolje da ne znam da ima The Body Shop u mestu gde sam na odmoru! A Solun mi se smesi…. jos koji dan… Strpi se Bamby, strpi!!! 🙂
Tags from the story
,

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.