Deborah – MilanoRed lipstick Nr. 2

Ne, karmin nije crven, ali se cela serija ovih karmina tako zove.

Oduševljeno pišem o njemu, jer nisam očekivala da ći posle dužeg vremena naći kvalitetan i dobar karmin.

Već izvesno vreme koristim MAC karmine, a ostali mi trunu u nekom ormaru, jer nijedan ne zadovoljava moje potrebe kad je karmin u pitanju. Medjutim, skoro je bio Shoping night, pa sam odlučila da malo virnem u Deborah karmine. Na svetlu u parfimerijama, nijedan  ne izgleda lepo. Tako da sam išla na sreću. Uzela sam karmin br. 2 nežna nude nijansa, bezkasto – pink.

Karmin je jako kremast, lepo i lako se nanosi, a što je meni bitno, stvarno jako dugo drži na usnama. Pigmentacija je  tolika, da ne izgleda “pretrpano” na ustima. Proizvodjac obećava hidrataciju 10h, glamurozni sjaj svo vreme nošenja na usnama. Sadrži i hialuron, koji je tu da usne izgledaju punije i jedrije. Karmin br 2 je boja baš za dan, posao i školu. Neutralna, a sa druge strane ističe usne i daje im prelep sjaj.

Košta nešto manje od 1000 din, i za taj kvalitet koji pruža dala bih i više para.

Karmin je pravljen i da minimizira rizik od alergija, i sadrži SPF 15.

Podseća me čak na jedan Chanel karmin što sam davno imala. Apsolutno nemam nijednu zamerku za ovaj divan karmin. A i pakovanje je jako zanimljivo, kao mali metak.

                                                               DOSTUPNE BOJE MILANORED SERIJE SU:

Kako vam se dopada ova  boja?

U poslednje vreme sve više i više me oduševljava ovaj brend, previše sam se držala nekih starih navika, i kupovala uvek iste brendove, a vredi probati nove definitivno. Uvek se pozitivno iznenadim.

Kiss od Bamby

xxx

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

7 comments

 1. Karmin je odlican, i prelijepo ti stoji. Moracu ga isprobati. 🙂

  Reply
  1. Baš ti hvala, jeste lepa i neutralna boja za svaki dan 🙂 A jako je prijatan na usnama!

   Reply
 2. Dobri su ti ruzevi,ja ga imam u broju 6.Super su mi i ovi novi,ultra sjajni,samo ti brzo nestanu sa usana,nekako su kao balzam.

  Reply
 3. odlican je,mnogo ti lepo stoji…ja obozavam te neutralne boje,za svaku priliku

  Reply

Leave a Reply

twelve + three =