Estee Lauder – Advanced Night Repair Serum

E da je skup, JESTE! Ovo je jedna od onih stvari, o kojima slušate i dugo želite, i na kraju uspete da nabavite za skoro upola od prvobitne cene.

Ja sam eto u Grčkoj imala sreće da naletim u ATTICA (robna kuća u Cosmosu) da je na Estee Lauder kozmetiku bilo sniženje od 35%. Prvo, nisam znala šta ću pre da kupim, i MAC je imao 25% sniženje!!! Tako da sam u startu prvo pogledala EL proizvode za lice, serume kreme i losione. Bili su lepi setovi sa kremama, i dodatno se dobijao ovaj Serum, ali od 5ml. Setovi su bili oko 65 Eur, a ovaj serum od 50ml je bio 65Eur. a bio je 97!!

attica

Odmah sam ga ugrabila i dobila punu šaku testera. Onda sam odšetala do MAC displaya i tu pokupila sve što mi je falilo ( a 3 dana pre toga sam kupila po REGULARNOJ ceni u centru Soluna…. grrrrrrrr). U svakom sl, nakupovala sam gomilu svarčica za ukupno 93 eur, a u sustini da sam kupila ovaj serum regularno to bi mu bila cena.

Mnogo je pričano o ovom čudu u bočici. Kao prvo smišljen je da duboko prodire u kožu, hidrira, i obnavlja ćelije koje su oštećene od sunca, spoljnih gasova i ostalih štetnih materija za kožu na duže staze. Serum preko reparira ostećenja u DNK-kože i sprečava dalje pucanje ili ti prodiranje loših materija u celije.

Smišljen je za svaku vrstu kože i mlade i starije. Meni je ovo idealan momenat za nešto ovako, jer sam bas pregorela na suncu. Nisam izgorela, ali sam baš ostetila kožu na moru, iako sam pazila i koristila UV zaštitu.

Sunce je bilo prejako i pre podne u ranim jutarnjim časovima kad sam se ja kupala. Takodje, prvi put sam dobila i neku vrstu alergije, pa me je koža oko vrata svrbela nenormalno. Baš iz tog razloga, sam bežala sa sunca i kupala se samo popodne oko 17h.

I opet, fleke su mi izašle, bukvalno na mestima gde sam nedavno imala akne, koje su zalečile, ali očigledno se koža još uvek nije oporavila na tim mestima.

Čelo mi je najviše stradalo, pa i delovi oko očiju.

Ovaj proizvod je gelaste strukture, malo smrdi iskrena da budem, miris na koji morate da se naviknete kad ga kupite, jer je stvarno divan serum.

estee lauder

EL

es

trere

Nanosila sam ga svako veče posle tuširanja, i onda sam stavljala Eucerin noćnu kremu preko.

Ujutru mi se koža baš lepo “oporavi” bore su ublažene, suvi delovi hidrirani,  borice oko očiju se skoro ni ne vide, baš se nikad nisam se susrela sa ovako brzo efikasnim serumom.

Još jedan veliki plus, koji možda nekome nije bitan, a to je da je flašica plastična!!! U mom slučaju je to jako bitno, jer sam 3 puta slomila lavabo u kući sa staklenim kozetičkim prozvodima, ovo je divota.

NA ovim slikama najbojle možete videti oštećenost moje kože od sunca:

fleke pege i crvenilo

fleke od suncaVidite delove oko čela, nos, sve mlada izgorela koža koja u mom slučaju nikad ne crni, uvek samo crveni i tako ostaje rozikasta. Već nedelju dana koristim serum, u medjuvremenu mi se koža oljuštila, i skroz zacelila. Boja je i dalje tu, ali umereno baš kako treba.

advanced night repari serum

 

Ovo su slike od danas, 7 dana kasnije :)Koža je znatno bolje.

koza

Zemun

Ako naletite na sniženje za ovaj Serum, obavezno ga probajte. Bolji mi je od bilo koje kreme ili seruma koji sam ikad probala. Naravno, to je sve individualno, ali ih ja držim za reč da je za svaki tip kože, jer sve što sam ikad probala od Estee Lauder je bilo onako kako preporučuju.

Ovo je proizvod koji mislim da ću kupovati leti, jer bas tada moja koža zahteva više nege i duplo jače serume nego što koristim u svakodnevnoj nezi.

Nisam zaboravila, spremam post o letovanju, za koji ste me jako puno pitali.

Kiss

BAMBY

 

 

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.