GiGi – No Bump losion

No BumbMorala sam da napišem ovaj post brže bolje, da podelim ovaj savršeni izum sa vama.

Na poslednjem sajmu kozmetike, lutajući po Alexandrovom štandu, naletoh na ovu zelenu bočicu – NO Bumb solution! Nešto slično ovom sam kupila u New Yorku kad sam bila i posle toga nisam vidjala kod nas. Morala sam da ga kupim! Cena je bila oko 500 din, što je smešno ako ovaj prozvod rešava TAJ problem!

A šta tačno radi?

  • Pomaže koži posle brijanja da ne crveni, ne izlaze bubuljice, ne peče, NE URASTAJU dlake, sprečava nagomilavanje sebuma i zaceljuje.

Idealan prozvod za nas i vas koje imaju problema posle uklanjanja dlačica.

Ja idem na depilaciju samo pred more, i to je to.  Mnogo me boli, pa one delove što nisam trajno epilirala, moram da brijem. Preko godine imam običaj da izbrijavam i to je jedini način da uklonim neželjene dlačice.

Lekovita formulacija, sprečava upale kože, što je meni uglavnom najveći problem. Od trenja kože na kožu ili materijala po nogama, naprave  se upalni procesi koji ostave sitne ožiljke posle zarastanja. I to me izludjuje! Posle depilacije nemam problem takve vrste, ali od brijanja imam!

Redovnim  brijanjem, uništavate barijeru na koži, i naravno dolazi do upalnih procesa. Logičan problem, a tako teško rešiv, dok nisam otkrila ovo čudo u bočici.

Posle svakog brijanja nogu, pre bilo kakve kreme za telo, nanesem ovaj losion.

no bumbPosle višemesečnog korišćenja, nijednu uraslu dlaku nisam imala, nijedan upalni proces!  Čak mi je brže reagovao od prozvoda kupljenog u Americi. Miris je jako prijatan, a suži se brzinom alkohola nanešenog na kožu. Rukovanje je malo teže, jer je prozvod jako tečan pa vam preporučujem da ga diretno “sipate” na kožu pa utrljate.rukovanje

urastanje dlaka

Ako imate gore navedene probleme, slobodno kupite ovaj nećete se pokajati!

Da li možda imate preporuku za neki sličan prozvod koji rešava probleme?

Kiss

Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

17 + 16 =