KENKAI protagonist serum – recenzija

Oko ovog proizvoda se digla tolika hajka letos, da sam jednostavno morala da kontaktiram uvoznika i da vidim ja sama u čemu je tu reč. Proizvod je bez mnogo reklama  i samo  preporukama blogera u regionu, dosigao svoju popularnosti.

Uvoznici proizvoda za Srbiju, bili su ljubazni da mi pošalju dve bočice proizvoda za celulit pa da i ja probam. Na proizvodu piše, 100 %prirodni serum za oblikovanje tela. E sad, uglavnom ne verujem u šarene laže, mažeš se i nema celulita. To uglavnom kod mene, a verujem i kod vas ne funkcioniše bas tako.

Svi već znate koliko volim Big mek, i koliko mi hrabrosti treba da se udaljim od bilo kog Fast food restorana, da bih ga zaobišla teškog srca. Medjutim, nova godina je uveliko počela i ja sam odlučila da kompletno promenim ishranu, krenem na treninge i tamo na proleće uključujem opet tretmane mezoterapije tela. Kod mene to daje uvek super rezultate. No, da se vratim ovom serumu. Proizvodjač obećava, a samim tim su njihovi testovi pokazali sledeće:

KARAKTERISTIKE PROTAGONIST SERUMA:

 • Uklanja celulitne naslage do 65%!
 • Topi višak masnoće na trbuhu, stražnici i bokovima do 45%!
 • Povećava i napinje tonus kože do 90%!
 • Vidljivo preoblikuje vaše telo za 10 dana
 • Dokazano na 175 žena

Izbacivanje vode kroz linfu je meni bio najinterensantiniji deo, jer u toku dana, imam užasno nagomilavanje vode u kolenima. Postaviću sliku na kraju ove recenzije, iako baš to ne volim da pokazujem, ali eto u “naučne” svrhe, videćete moja ružna kolena….

Funkcioniše tako što aktivni morski sastojci u serumu aktiviraju mikrocirkulaciju i tako popravljaju ćelijsku razmenu materija i utiču na razbijanje masnih naslaga i celulita. Samim tim i jačaju elastičnost kože.

kenkai

 

 • 100% organski sastojci prirodnog izvora.
 • 100% organski obrađeni aktivni sastojci.
 • Prirodni i lekoviti ekstrakti morskih algi.
 • Odsutnost parabena, silikona i fenoksietanola.
 • Odsutnost alkohola i konzervansa.
 • Odsutnost mineralnih ulja.
 • Odsutnost genetski modifikovanih sastojaka.
 • Odsutnost supstanc životinjskog porekla.
 • Odsutnost dodanih mirisa.
 • Nije ispitivan na životinjama.

kenkaikenkai_MG_4211Proizvod je spakovan u lepu plavu staklenu bočicu od 100 ml, cena je 2980 rsd i možete poručiti direktno na sajtu OVDE!

Ovih dana sam vidjala da su čak i ovaj proizvod uvozici okačili na sajtove grupnih kupovina, pa virnite možda ulovit svoj primerak za manje para. Super je to što postoji mogućnost, ako vam se proizvod ne svidja možete da ga vratite u roku od 15 dana, mada je to po mom mišljenju malo vremena da bi ste mogli da ocenite proizvod, jer sam ja tek posle 20tak dana videla rezultate koje ću vam opisati.

Tečnost koju prskate direktno na kožu, ne morate uopšte utrljavati, jako brzo upija. Retka i je bez mirisa, tj blago miriše na neki eukaliptus na primer. Ono što se desi posle sušenja, jeste da se krema pretvori u sitne mikrokristale, kao sitna so, koju samo prebrišete nekim peškirom i to je to. Svako veče sam koristila 3 nedelje. Pa sam ga i na put nosila sa sobom.

_MG_4213Moji rezultati su sledeći:

Naravno, celulit nije nestao, jer ga imam jakooooooooo puno, i znam da zasigurno nijedna krema nije čarobna da ukloni celulit, ali zapazila sam jako veliku razliku oko kolena, jer tu uvek nanosim ovakve proizvode, ne bi li nestala ta voda i koža mi se vratila u normalu, a krema pomogla pri drenaži.

Pa prvi put, da nisam morala da koristim neki masažer, ili bilo kakvo mehaničko sredstvo, a da je proizvod sam delovao bez utrljavanja!!!

Evo kako izgledaju moja kolena posle jednog dana, iako samo sedim u kancelariji, znači ne radim stojeći.Grozno zar ne??!! Sva se voda spusti u butine i kolena, problem koji ja imam vezan je za lošu cirkulaciju, od pre 2 godine otkrivena mi je urodjena mana na srcu, pa moram da pijem terapiju. Tako da je to nagomilavanje vode kod mene propratna reakcija loše cirkulacije i lekova.noge

Sa ovim serumom sam uspela da ublazim tu vodu, tj. naprskam tečnost i otoci su se jako brzo smanjili a koža zategla.

Ovako izgleda koleno, posle terapije …koleno

Ovo su moji utisci o ovom proizvodu. Zanima me da li je neka od vas imala nešto slično, i kako vi rešavate ovaj problem!!!

Ljubi vas Bamby i radujem se vašim odgovorima.

 

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.