Kiss me Baby

Priznajem, grešila sam!!! Kupila sam posle dužeg vremena proizvod o kome ništa nisam čitala, već samo samo “pala” na ovo babyblue pakovanje!!! Vidjala sam ove balzame za usne, provlače se po blogovima već izvesno vreme, ali nikad nisam stala da pročitam nijednu recenziju.

Te u Nemačkoj, na kasi u dm stoje svi šarenci iz ove Maybelline Lip balm kolekcije,  pa sam za 1,95 EUR, morala makar jedan ubaciti u korpu.

Oh, znam rećićete “šta će njoj još jedan balzam za usne” ??!  Kad bi ste samo znale, koliko ih još imam!! Novi, stoje, neotvoreni, čekaju u prašini svoj red ;(

Nego, da se vratim ovom lepotanu. babyHidratacija i nega do 8h, spf 20 to sve obećava proizvodjač na pakovanju. Ja mogu reći, da ima lep miris limuna, i da nazalost jako brzo – nestaje sa usana.  Ta hidratacija što obećavaju, stvarno traje. Usne budu meke i ako su napukle, brzo se regenerišu. Nije masan niti lepljiv, samo mi se ne dopada što tako brzo nestane, upije, šta god, pa moram iznova i iznova da mackam.

baby2baby3Kao što vidite, totalno je bezbojan. U čvrstom je stanju, pa u početku da bi ste uopšte počeli da ga mažete morate ga malo otopiti, bar je to sa mojim bio slučaj.

E da, najbitnija stvar, jako je dobar kao podloga za mat karimine. Nikako ne oduzima kvalitet karmina, već mu dodaje neki šmek. Jedino tako, ne moram da ga mažem svaka dva sata.

Npr. MAC – Ruby Woo, toj boji daje poseban šmek, nosila sam ga ceo dan zbog jednog sastanka, i boja je bila prelepa, nije se skupljala u linijicama usana i karmin nije mrdnuo sa usana. JACK POT!!  Udarila sam dve muve jednim udarcem, nenadano sam otkrila dobar prajmer za karmine!!

baby4Sasvim slučajno sam baš uzela ovaj bezbojni, a koliko vidim, drugi su čak i pigmentovani. Za sad, bilo je 6 različitih, ali koliko vidim to se razlikuje od države do države. Koliko zanam, kod nas ih još uvek nema u prodaji, ali uvek kad se pojavi u Nemačkoj iz USA, ubrzo posle 3,4 meseca pojavi se i na našem tržištu, bar sam do sad tako imala utisak da Maybelline izbacuje proizvode po Evropi.

14418640_201401071134 Baby-lipsProizvod koji opravdava svoje postojanje, dobra hidratacija, dobra zaštita od vetra i hladnoće, i dobra cena za taj kvalitet, čim budem imala prilike sigurno ću još koji da pobam.

Kako vam se čine i da li je već neka kupila ove šarence a da nije BABYBlue??

Ljubi vas Bamby sa svojm namackanim  usnama 🙂

 

 

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

5 comments

 1. Meni je ovo preslatko :). I sviđa mi se što se brzo upija.
  Ako se pojave kod nas, možda se počastim bar jednim primerkom.

  Reply
 2. Jedva cekam da stignu u Srbiju! Gledala sam ih na e bay-u ali su mi preskui sa sve shipping-om…

  Reply
 3. Preslatki su. Kad stignu, moji su :))

  Reply
 4. Ja sam smrtno zaljubljena u ovaj skroz desno – Cherry Me! Mackam li mackam! :)))

  Reply
  1. UF on miriše super!

   Reply

Leave a Reply

5 × five =