Lakovi za nokte

Trenutno sam u nekoj roze fazi! Inace uvek imam izlivene nokte (francuski manikir) ali, u zadnje vreme dosta mazem roze lakove. E sad, jer nikad nisam koristila te jace boje, primetila sam da ima dosta stvari na koje treba obratiti paznju!!

Na nadogradjene i izlivene nokte, uvek treba staviti podlogu bezbojnog laka, da bi boja duze trajala. Posle raznog eksperimentisanja, videla sam da najpostojanije boje su marke Seventeen. Ne pricam naravno, ovde o skupim tipa, Chanel, Dior, OPI i dr… nego o markama, nama svima u nasoj dragoj zemlji priustivim.

Ako, do sad niste probale Seventeen lakove, OBAVEZNO probajte, mislim da necete pogresiti, a i cena od 250 dinara opravdava kvalitet. Boja, evo vec nedelju dana, nije izgubila sjaj niti se skinula!
Na sajmu kozmetike sam uzela razne neke boje i marke, ali sam sa Seventeen najzadovoljnija. Nisu losi ni China Glaze, *toliko hvaljeni na stranin forumima i blogovima, ali po meni za 380 din nikako ne vrede te pare, pre bi ih stavila u rang Golden Rose. Samo imaju eto, mnogo zanimljiv izbor boja.

Pronasla sam i divno (tajno oruzije) za zanoktice u dm Drogeriji, a to je od Essence olovka za zanoktice.

Nosim je svuda sa sobom u tasni, mnogo je prakticna! Po ovom hladnom vremenu i stalnim akanjem po gradskoj guzvi i prevozu uvek mi se prave zanoktice. Nemam priliku da stalno mackam ruke, tako da samo izvadim olovku malo po zanoktici predjem  i vec posle par sekundi  je meksa i skoro da je ni nema.( postoji i olovchica sa vitaminima za jacanje nokatne ploce i sa acetonom za korigovanje nepravilnosti pri mazanju).

Tags from the story
,

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.