Lilly and Spice – WILD CHILD

wild childAko ste sanjar, ovo je prava stvar za vas. Ako volite neobične, voćkaste mirise e, i onda je mackalica za vas. Zato što, nemate izgovora da ovo ne probate!

Prvo kad sam je ugledala dopalo mi se pakovanje, znate da volim ta roze slatka pakovanjca. Medjutim, ovaj kostru, pa i ime Wild Child me nešto podseti na Guns N Roses pa danima vrtim pesmu “Sweet Child”! Nidje veze! No, da se vratimo losionu.

sastav

sastav lilly and spiceLilly and spice – Wild Child : Prava slatka kajsija, krem brule, mnjam… Baš tako miriše. Ako trenutno nemate potrebu za ultra negom  suve kože, definitivno će vam leći. Lagana nega, prelep miris, i možete početi svoj dan.

Nedavno sam dobila da probam ovaj losion, i čekao je na red pored svega što sam trenutno imala otvoreno u svom kupatilu.

Poslednje tri nedelja, dala sam samo njemu šansu. Kako bih mogla da dam svoje utiske.

lilly and spice

lilly wild childNažalost moja pumpica nije radila. Tako da sam proizvodjačima odmah javila, i bili su veoma ljubazni. No, rešila sam problem tako što sam losion presipala u neku staru kutiju od body buttera. Mnogo mi je lakše tako za nanošenje, nego stalno da odvrćem pakovanje.

Sam losion je više gelast nego mastan. Lako se nanosi, a miris u mom slučaju ostaje jako dugo na koži. Ja sam po preporuci proizvodjača nanosila posle tuširanja na vlažnu kožu. Brzo upije, i možete se obući, bez da se ulepite. Veliki plus. Koža je dugo hidrirana i meka.

Ulje avokada, kao glavni sastojak, uvek me navodi na razmišljanje da će proizvod biti jako mastan, medjutim ovaj losion nije.

gelastU svakom smislu losion podseća na svoje predhodne Lilly and Spice drugare. Pa kome su se svideli ti losioni i ovaj će.

Naravno, opet možete i ovaj losion naći u mom Bamby shopu ili jednostavno ako ste u Beogradu, prošetati do Tržnog Centra Stadion, gde i pored ovog možete naći i razne druge lepote iz Alchemy carstva i dobro njuškati i mackati se.

Moja topla preporuka za sve vas sa normalnom kožom tela.

Cena prozvoda od 200ml je 499 dinara.

Da li ste probali neki Lilly and Spice losion?

Kiss bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

1 comment

  1. Probacu ga definitivno, kao i ove nove 🙂 Vanilu i mandarinu obožavam <3 jedina zamerka mi je ta što se brzo troše…

    Reply

Leave a Reply

sixteen − fifteen =