Loreal Eau de Teint Foundation_ Magični tečni puder

lorealKao što napisah u postu favoriti za 2013, ovo je noviji proizvod koji u Srbiju stiže sa Novom Godinom, ali eto ja sam ga uzela malo ranije, i taman imala vremena da ga svrstam u grupu ODLIČNIH proizvoda za moj tip kože.

Ovo je jedan od onih pudera nove generacije, koji je dvofazni, skoro tečan kao voda. Dve faze moraju se lepo promućkati.

muckaj

Neobično kod ovog pudera jeste što morate ga nanositi  brzom brzinom, jer se suši kao da je čist aceton. Ja ga nanosim tako što direktno sipam na četku, jer ako pokušate prstima da nanesete, brzo se sliva niz ruke pa je lako umazati se.

puderwarm

Puder je spakovan u staklenu flašicu, koja je jako nepraktična, prvo ja sve te staklene bočice porazbijam ili sa njima nešto drugo polomim (kao što je npr lavabo u kupatilu) druga stvar je sto nema pumpicu pa mi je totalno ne higijenski ovako sipati na ruke ili četku. Ali ajde, proizvod koji je unutra vadi celu situaciju, jer je baš za svaku preporuku. Dobro promučkan, dovoljno je par kapi da prekriju celo lice. Mada, meni jedan sloj uposte ne prekriva koliko ja želim, pa kad zavrišim nanošenje prvog sloja,stavljam odmah drugi.

Na licu, ovaj puder se uopšte ne oseca, lagan kao pero, koža besprekorna. Mada, ima manu, ne prekriva lepo bubuljice, tj prekriva ali, nekako još više dodju do izražaja nepravilnosti. Tako da je ovo puder za momente kad vam je lice glatko, a ima po koju fleku i depigmentacju, jer to lepo prekriva.

ssssvodenkas

U Evropi gde sam ga ja našla bilo je 8 nijansi, a vidim da u USA ima preko 17 boja ovog pudera. 20 ml pudera, koštalo me je 14 EUR, baš me zanima koja će cena biti kod nas kad se nadje u prodaji.

Ja sam uzela nijansu 110 warm Ivory, i meni se skroz stapa sa kožom.

Evo kako izgleda na dnevnoj svetlosti.

slikelicePuder je potpuno mat, cak ne treba nanositi bilo kakav puder kao finis. Matirani finish drzi dobrih 8h, posle toga ja na celu malo prosijam, ali kod mene je to sasvim normalno. Zbog toga, moja preporuka je da je ovaj puder savrsen za letnje dane, kad je koza tamnija od sunca, i dovoljna je mala mrvica pudera da se postigne, savrsen ten.

Šta vi mislite o Loreal puderima?

Vaša Bamby

 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.