Loreal False Lash Wings Maskara

Morala sam odmah da sednem i da napisem post o  novoj Loreal maskari iako sam tek juce kupila i odmah  nanela.

Trenutno je u Liliju na akciji i kosta 1150 dinara (kao 30%na popusti, tako da izracunajte koliko ce biti kad joj vrate pravu cenu).

Nagovorila me je teta u Liliju da probam, i da su “sveze”pristigle, pa rekoh ajde, iako mi nije bas bila neophodna. Medjutim, nisam ocekivala nista od nje, pogotovo kad sam otvorila i videla da je cetka gumena, koje inace bas ne volim i u sirokom luku zaobilazim.

Maskara je trenutno vodnjikava, verujem da cim se malo osusi, bice jos bolja. Pakovanje je klasicno, srebrno, malo deblja kao sto jeUltra volume colagen maskara, i izgleda kao penkalo za pisanje a ne kao maskara.Cetka je gumena, i ima neravnomerne gumene cesljice, prema vrhu uze, a prema drsci sire.

Dopalo mi se pri prvom otvaranju, da ne ostaje previse maskare na vrhu cetke, taman onoliko koliko je potrebno. Jako  neobicna za drzanje u ruci, ali jako laka za nanosenje. Zapanjila sam se kako se cesljevi medjusobno dopunjuju, kraci nanose i duzi pri okretanju cesljaju trepuske i razdvajaju. Jako zanimljiva cetka, nikad nisam imala takvu pa ni blizu.

maskara

novoov

novaloreal

loreal cetka

maskara lorealbuterflla

 

Slike su u prilogu, a mogu vam reci da je dovoljan i jedan sloj za dan, a ko voli upadljivije trepavice dva sloja je sasvim dovoljno da se dobije onaj efekat vestackih trepavica.

Bez maskare, moje trepavice se jedva vide, jer su svetle, kratke i jako retke.

oko

oko2

ja mayemnova maskraada

 

JEDAN SLOJ

jedansloj

 

2 SLOJA

oko 2slojapunsloj

2skiha

2okdasOva maskara je za svaku preporuku! 100% cu je opet kupiti, jer mislim da trenutno na trzistu u Srbiji bolje nema, jer moju staru Lash Arhitecte je Loreal izbacio sa trzista, i od tada tragam za onom pravom, koja je iole priblizno dobra kao ta.

Da li je neka od vas probala, i sta mislite o njoj?

 

Kiss od Bamby xxx

 

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.