Loreal Intense lipstick Color Riche – 371

Dugo kružim oko ovog karmina,( nije da nemam baš sličnih boja), ali mi je tako zapao za oko da mi nije izlazio iz glave dok ga nisam napokon kupila.

Loreal karmini su mi se pokazali  jako dobro. Kupovala sam ih i ranije dok sam živela van Srbije, i tada sam obožavala jednu pink boju Leticije Kaste, 110 koja se odavno ne proizvodi. Po svim državama sam jurila taj karmin, i na kraju kad sam potrošila svih 5 koje sam imala, tužno sam prihvatila sudbinu da tako lepu boju neću nikad naci. Čak i u MAC paleti karmina, nisam našla ni sličnu boju da mi stoji kao taj.

Ovi novi Color Rich karmini, su odavno u paleti, samo što ih menjaju od sezone do sezone. Proizvode se za crnke, brinete i plavokose.

Ova boja 371 Pink Passion, je više koralna nego roze. Probala sam,  jer je promoterka toliko insistirala,  a iskreno bila je u pravu. Boja je prelepa!!! Savršeno se uklapa na ovu moju crnu kosu, svetle oči i  beo ten.

Danima sam se predomišljala, jer je cena malo viša –  1300 din.

Na kraju sam ipak kupila, s velikim izgovorom da ću ga koristiti stalno !! ( pored svih ostalih, ne znam kako, ali ajde izgovori izgovori )

intense brunette

coralOvi je realna boja karmina, slikana na dnevnom svetlu.

I sa blicem.

dcarecolor lorel 371color riche 371Pakovanje je klasično, metalno, jedino što mi se ne dopada je što posle prvog mazanja, karmi je ispao iz ležišta, i kad se vrti i izvlaši, udara o ivicu pakovanja. A to mi se dešavalo sa još nekim njihovim ruževima, mada zanemarimo to, karmin je super.

Kremast, boja pigmentovana, dugotrajna, i komplimenti pljušte sa svih strana kad ga namažem. Traje nekih dobrih 4,5 h na usnama, i posle samo izbledi, a ne skine se skroz, što je veliki plus.

Prijatan je na usnama, ne isušuje niti se razliva, ali bi bilo dobro naneti sa nekom sličnom bojom olovke za usta.

Jednu bitnu stvar na koju morate obratiti pažnju pri kupovini Loreal karmina, je ta, da njihove sijalica u onim Display-standovima, gde drže  šmiku su pregrejana. Desi se često da im boje oxidiraju ili se skroz istope. Mnogo puta sam se tako zaletele i  kupila loš proizvod, naravno nisu krive ni prodavačice u tom slučaju. To treba Lorealu naglasiti ili pisati neko pismo distributerima u Srbiji.

deerver

loreal 371loreal swach karmin ceo

Ovaj karmin možete i za manje pare nabaviti, tako što ćete čekati sezonska snizenja po parfimerijama, ili npr. kad Lili daje sniženja od 20% svakog utorka  na odredjenu robu – bar je u Bg tako.

ja novaDA li ste ih probali i kako vam se dopadaju Loreal Color Rich karmini ?

 

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.