MAC STUDIO FIX FLUID NC40

Caos drugari,

dobijala sam gomilu mailova od vas vezano za MAC pudere koje koristim. Vidim, da vas je bas puno u  pripremama oko godisnjih odmora, i pravljenju listi – sta kupiti od sminke u inostranstvu. Moja lista je svakim danom sve duza i duza. 🙂 Tako da znam o cemu pricate.

Dosta vas je pitalo oko tecnog pudera, nijansa i tip koze.  Posto sam dosta toga od MAC  probala, zadrzala sam se na Studo fix fluidu, jer je jake pokrivne moci i drzi mi sa blot puderom bukvalno ceo dan. Ranije sam kupovala mix izedju svetle i tamne nijanse i onda mesala u toku godine po potrebi koze. Medjutim, posto uglavnom cele godine mazem kreme za samopotamnjivanje na vidljive delove tela, ostala sam pri boji NC40.

Meni se jako dobro uklapa, lepo blenda,  ne ulazi u pore i ne oxidira na licu. Jedina mana tog pudera, jeste ta sto malo smrdulecka. Ima neki cudan miris hemikalija, koji na licu se ne oseca, ali pri nanosenju ume jako da mi zasmeta. Nanosim ga tvor cetkom (bockalicom MAC 187) i ten bude as kao Fotoshopiran. Na slikama je tek fenomenalan ovaj puder.

Odlucila sam da vam napravim Swatch, cisto da uporedite ako budete isli u kupovinu.

Boja se divno stapa sa mojom kozom, lepo sam razmazala da vidite. Iako deluje bas braon, nije. Boja se divno blenda i razmazuje. Skoro 2,5 godine kupujem ovaj puder (naravno, probala sam i mnoge druge u medjuvremenu) ali, uvek kad imam priliku neko mi ili kupi ili sama donesem sa putovanja bas ovaj.

Skoro sam drzala “fake” puder studio Fix u ovoj nijansi u rukama, i smejala sam se kako je losa kopija. Toliko je vodnjikav, da je kao da nanosite neku tecnu kremu sa malo boje. A devojka me je ubedjivala kako je divan, i kako je original a ja niste ne znam….

Nadam se da sam vam ovim pomogla, ako kupujete ovaj puder na slepo, ovo je boja za tamniji, maslinasti tip koze.

Cena u MAC store je oko 29 EUR.

Za sva pitanja stojim na raspolaganju.

Kiss

BAMBY

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.