MAYBELLINE = FIT ME SHINE FREE FOUNDATION

Opet sam uspela da nabavim nešto za čime sam ludela. Maybelline Fit me  Shine free foundation.Puder u stiku.

Nama starog kova, dece devedesetih, poznata je ova vrsta pudera u stiku tada marke Kost. Mislim da su sve drugarice u srednjoj školi, imali po jedan  plavi Kost stickpuder u torbi, jer smo najbrže mogle da popravimo svoju šminku na malim odmorima 🙂

Tu i tamo sam nailazila na ovako pakovane pudere, ali  mi se nisu uopšte pokazali dobri na mojoj kombinovanoj koži. Češljajući strane blogove, često sam videla da se hvataju za Maybelline Fit me stick, za konturisanje, prekrivanje i za brzo popravljanje dnevne šminke. I naravno, morala sam da dodjem do njih, i nabavila sam 3 od 18 boja koje postoje u paleti.

maybelline fit memaybelline stickNe nisam pogrešila, tri boje imam, a 4 je dva puta broj 22o, jer sam tako naručila. Učinila mi se ta boja približna mom tenu, i nisam pogrešila kad sam ga probala. U samom jezgru stika, možete videti krug, tu je anti shine gel. Tajna ovog stika ili ti pudera jeste da konstantno na licu “ubija”masnoću i ne dozvoljava koži da prosija.slickDSC_1581DSC_1592Mislim da ne moram da vam objašnjavam kako se nanosi, jer je vrlo jednostavno. Par brzih pokreta, i efikasno prekrijete dobar deo lica. Uzmete dobru četku za puder i blendate ga dok lepo ne upije lice. Ma super se stapa sa tenom, lako se razmazuje više je gelast nego kremast. Trenutno imam neko čudno crvenilo i upalne procese na obrazima, hm.. ništa novo kod mene, još kad krenem da kopam sama…. ok ok. Pokazaću vam kolika je moć pokrivanja ovog pudera.kozananošenjekozaVidite, deluje kao da imate kameni puder preko, to je prednost ovog sticka, jer možete da blendate da deluje baš Light i možete ga nanesete tako,  da dobije svoju punu moć prekrivenosti.  U sustini sam zadovoljna ovim stickom, vrlo brzo popravljam šminku u toku dana. Jedina, ali  VELIKA mana ovog pudera u stiku jeste ta što u roku od 3h počinje da oxidira boja, totalno se izmeni, i vidi se razlika, postane mnogo tamniji !! Nažalost, onda skidam vlažnom maramicom puder sa lica i opet ga nanosim. To radim stvarno u slučaju da nemam drugi način da popravim šminku u toku dana. DSC_1587Cena ovog stika je od 8 do 11 Eur po Evropskim gradovima. Po mojoj proceni, sasvim solidan puder za te pare, služi i super je fora da možete u svakom momentu da ga stavite u džep, torbicu i popravite puder u klubu ili na nekoj žurci. 🙂DSC_1590Svetliju boju koristim kao korektor, i mogu reći da solidno prekriva plave podočnjake. Eto još jedne prednosti. Stvarno, NE prosijavate od njega, obećanje koje su ispunili!

Mislim da bih opet kupila ovaj puder, baš zbog brzine nanošenja i korigovanja šminke. 9 ml je je sasvim dovoljno da potraje više od 4 meseca.

Zanimaju me vaša iskustva sa ovakvom vrstom pudera? Love or Hate?? Neko probao??!!

Ljubi vas Bamby

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.