Neki novi šarenci

Iako do leta ima još da se načekamo, ja sam sebi priuštila malo boja!!

Već izvesno vreme, gledam OPI lakove. OH, kako su lepi,  tako šareni, a tako skupi ;(

Medjutim, odlučila sam sebe da počastim sa ove dve lepe boje.

DSC_0106

 

Svetlo roza, skoro mlečna boja sa dozom plavičaste, Mod About You, koja ide uz sve, je morala da udje u moju kolekciju. Inače, obozavam lakove koji kad se namažu, toliko dobro prekriju iz prve, da ne mora da se premažu u 2 sloja. Ovaj lak je baš takav.

Charged up Cherry, je pa opet koralno pinkasta boja, koja takodje je toliko dobro pigmentovana, da čak prekriva moj french-gel! Kao što znate, ako često pratite moj blog, volim da nosim samo french manikir, i to tako već godinama. Retko kad mi se desi da ih namažem u boji, ali… baš zbog dužine, ne dopadaju mi se jarke boje na dugačkim noktima.

Ove dve boje ću sad na ovoj duzini demonstrirati, tj swatchovati dok ne dodje lepo vreme i odfikarim ove moje dugačke, pa mogu da nosim ove lakiće!

Obe boje su jako nosive i na nogama kad se pocrni, uf jedva čekam leto, more i dane kad me sunčevi zraci greju – a ne ova grejalica ispred mene! (inace sam jako zimogrozljiva)

opi

DSC_0201opi nails

DSC_0200

opi

nokat

Takodje, morala sam da kupim i ove moderne 3d lakove sa kuglicama! Hit su od nedavno, a pošto nisam nijedan imala u kući, morala sam i to da kupim ( uzela sam u Londonu u Novembru i jos ih nisam probala).

Set se sastoji iz laka, levka i kuglica.  Koristi se tako, što se namaze sloj obicnog laka, u ovom slucaju je pink, onda se stavi iznad papira prst i sipaju se kuglice preko tek namazanog nokta. Polako se pritiskaju kugilce na noktu, a višak se levkom sa papira vrati u flashicu!

OPI cene u Bg su od 700 pa do 1200 rsd, zavisi gde ih kupujete. A 3d lakove imate u svim bolje snabdevenim parfimerijama!

nails

lakici

DSC_0217

3dDSC_0215

novi lakiciTo su moji novi drugari!!

Koje vi lakove volite da mackate, i da li imate iskustva sa ovim 3d lakovima sa kuglicama??

 

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.