Nuxe Prodigieux le parfum

Svi vi, koji niste probali miris Nuxe Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja na koži, ovaj parfem vam neće značiti ništa!

On je za nas, nas koje godinama se kunemo u Nuxe čarobno suvo ulje, nas koje godinama unazad, ležemo u krevet sa ovim bogatim uljem na koži, a ujutru se budimo sa nežnom i mirišljavom kožom. To je naš i samo naš miris. Ne lažem kad kažem, posebno se sanja noću, kad je ovaj miris na vama.

Nuxe parfem

Ne, neću vam ga dati, on je samo moj!

Ovaj parfem je sa malenu mrvicu citrusniji od ulja, to odmah moram reći. Aura kojom diše, je more i pesak, topla letnja noć. Stop! Nema dalje.  Ja, ako se dobro uživim osetim i vanilu, ali prevladjuje citrusno voće, mandarina, pomorandža i bergamot. Kao srednja nota osećate magnoliju, gardeniju i ružu a kao bazne note, vanila i kokosovo mleko. Raj.

DSC_0952 DSC_0961

Meni je posebno drag, jer ipak 10 godina unazad, suvo Nuxe ulje je moj verni pratilac kroz život. Da, toliko ima godina. Svako leto, svaku zimu, mi se družimo. Da, definitivno, ovo su napravili za nas, fanove ulja… milione žena ga troše, i naravno uživamo u njemu. Ja ih koristim u paru, prvo ulje na sveže okupano telo, a onda i parfem. Savršenstvo. Relaksacija i odmor, iako sedite samo u svoja četri zida, maštate da gazite po pesku.

DSC_0942

Ok, kad se šetate plažom ne treba vam parfem, ali ako volite miris suvog ulja, ovo je prava stvar za noćne šetnje uz obalu. Uspomene se stvaraju mirisima.

DSC_0943

DSC_0952DSC_0958DSC_0944

Prvi parfem koji vredi vaše pažnje u apoteci. Da, kupuje se u Apoteci. Ja vam preporučujem, opet čuveni Srbotrade, jer je tamo bar 500 dinara jeftiniji nego bilo gde drugo!

Vredi vaše pažnje, ali nije za svakog. Čula sam i jako negativne komentare na ovaj miris, od toga da mirise “staro” do toga, da uopšte ne miriše na nekim kožama.

Baš je poseban.

Kažu, pretvorili su letnje noći u miris, da znate da jesu!*

Mekan, topao i senzulan, tako ga ja doživljavam. Na mojoj koži jedan od postojanijih mirisa, i do 6sati, pa i sutradan  se oseti na garderobi. 10 plus!

Kako vam se dopada ovaj Nuxe parfem?

 

Kiss Bamby

 

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

3 comments

 1. Meni se dopada taj miris ali imam problem jer sam navikla kada stavim ulje na ruke (podlaktice) da ih mirisem. Tako se zaletim da dok radim krenem da pomirisem malo bolje taj divni miris, a onda se setim da u stvari sad imam parfem a ne ulje 😀
  Ah, moje slatke muke 🙂 U svakom slucaju od mene LIKE

  Reply
  1. heeh tako i ja, ulje uvece a parfemcic ujutru

   Reply
 2. Odusevljena sam vasim opisom. Predivno !!!

  Reply

Leave a Reply

seven + 3 =