NYX – Haute Melon

nyx haute melon

Odmah sam morala da ga swachujem!!!

Ne skidam ga sa usana  od kako sam ga dobila na NYX seminaru u subotu.

Boja, kao stvorena za mene, vidi se da su divni ljudi iz Aleksandar Cosmetics, posvetili vreme da prelistaju moj blog, da vide koje bolje volim i potpuno me izludeli sa ovim karminom!! U radnji ovu boju uopšte  nisam primetila. Iako je ovo već 4 ili 5 NYX karmin, njih je nikad dosta.

Kremast i  jako pigmentovan, obratite pažnju da uz njega OBAVEZNO koristite odgovarajuću olovku za usta, da se ne bi razlivao oko usana!

DSC_1478

mellon

nyx haute melon

blic

Na radnom mestu sam toliko komplimenata dobijala na račun karmina, da sam se prosto iznenadila da ga je  čak i muški svet primetio!

Ono što daje ovom karminu “šmek” jeste mix izmedju crvene i narandžaste boje! Nedefinisana, drečeća boja, bez imalo plavog pigmenta, što opet dodaje na tome da zubi deluju još belji nego što jesu. Ma odličan! Zapazila sam, da na svetlu deluje još upadljivije, posebno ako samo namažem ovaj karmin, podignem kosu u pundju i dnevni look je gotov!

A sa druge strane, može se nositi noću uz neki crni eyeliner, pustenu kosu, karmin i crna bajker jakna!! Savršen!

boksskarereustaHidrira baš koliko treba, da sa druge strane ne morate da koristite niti balzam niti sjaj. Boja traje dobrih 3 h, mada preslikava se na čašama, jer naravno nije color stay varijanta. Sa jedne strane, niti je mat niti ima šimer, neka  sredina je finiš. Dovoljno je jednom samo da predjete preko usana, i dobija se puna prekrivenost.  Bitno mi je, pa moram i vama da kažem, ima neki lep miris vanile. Znam, niko ne miriše usta ali opet, ja volim kad su proizvodi prijatnog mirisa.

I evo par slika od danas. Oprostite na lošem kvalitetu slika, slikane su telefonom.

ustak

DSCN2276[1]

Kao što sam već pisala svu NYX kozmetiku možete direktno Poručiti sa sajta Aleksandar Cosmetics, ili otići lično u prodajna mesta kao npr. Beo Cosmetics u Beogradu, gde ja često umem da ostavim pola svoje plate 🙂

I onako već duže vreme gledam još par NYX stvarčica kao što su ( uskoro mi je rođendan, nadam se da će neko da vidi ovo pa de se seti-odnosi se na dečka  :P))

 

Bloody mary mat karmin

Pore Filler – pod hitno ovo moram da odem da kupim

The Curve– crni eyeliner koji nikako da dodje na red

 

Kako se vama dopada ova boja i da li ste zadovoljni sa NYX kozmetikom? 

 

Tags from the story
, , ,

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.