PHYSICIANS FORMULA AIRBRUSHING KABUKI BRUSH

Imala sam problema sa internetom ovih dana. Nalazim se u Grčkoj, na onom mestu gde sam i bila pre 4 nedelje, i ostadoh vam dužna post o ovom letovanju. I to ću napisati čim uspostavim bolji interenet.

Sad želim da podelim ovaj post o četki, koja me je raspametila. Dugo sam tragala za dobrom četkom za nanošenje kamenog ili ti mineralnog pudera.

Probala sam Sigmine, Sephorine, razne marke po parfimerijama, i onda sam se setila četke koju sam slučajno na Iherbu videla i ubrzo poručila.

kabukiProizvodjac – Physicians formula, marka u koju imam poverenja, jer sve što sam od šminke ikad od njih imala bilo je predobro. Inače, brend spada u jeftinije po američkim parfimerijama.

kabukikabuki pfpformulaČetka je kao što vidite, široka, ima veliku površinu za nanošenje proizvoda. Mekana je i do sad sam je oprala bar 10 put, nijedna dlaka ispala nije. Što s druge strane znači, i da nijedna dlaka na licu ne ostaje pri nanošenju.

Lepo blenda mineralne pudere na površini lica, ne ostaju tragovi četke i ne troši se mnogo proizvoda.

Pre svega, lepo “legne” u ruku. To je ono što mi se na prvu loptu kad sam videla preko neta, učinilo jako interesantno i tako je i bilo kad sam je otvorila. Jako laka za korišćenje čak i za početnike u šminkanju. Savršeno rasporedjuje i blot puder po masnoj T zoni.

Cena je 10tak dollara, i kao što rekoh može se poručiti na Iherb. Jedna od onih četaka koje morate imati u svojoj kolekciji.

cektacektacetka u rucicetkawPored njenih prednosti ima jednu manu, nažalost, jako se teško pere. Iako sam probala sa svim mogućim sredstvima, ova lepa plava boja nije više plava već braon ;( zbog bronzera koji sam nanosila njom.

Ako imate mogućnosti poručite je, meni je stvarno olakšala šminkanje svako jutro.

 

Kiss Bamby

 

 

 

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

7 comments

 1. ooo kako divno izgleda, bacaš me u trošak 🙂 moram je kupiti 🙂

  Reply
 2. Preslatka cetkica! 🙂 Svidja mi se sto ima krace secene dlake.

  Reply
 3. Po meni se mineralni puderi najbolje nanose flat top četkicama pa ne sumnjam ni u efekt ove 🙂

  Reply
 4. definitivno ce se uskoro naci u mojoj kolekciji 🙂

  Reply

Leave a Reply

15 − 7 =