POKLONI!!!

Dodjes sa odmora i čekaju te paketići. Pa ima li šta lepše?!!!

Nisam znala koji ću prvi da otvorim.

posta

paketic

Ajde da počnemo prvo od ovog koji nisam očekivala!!

Aleksadar Cosmetics, toliko je pričano zadnjih dana o njima u blogerskim krugovima, da zaslužuju i od mene veliku pohvalu. KAo prvo, dobila sam poklon u znak zahvalnosti što koristim njihove proizvode, bez ikakvih obaveza da pišem i recenziram bilo šta. Medjutim, ja ću to vrlo rado uraditi, jer su oni uvezli proizvode koji su vredni svake pažnje. Kvalitetni, pristupačni i što je najbitnije ORIGINAL!!! Muka mi je više od ponuda FAKE kozmetike, dolaze u firme nude MAC, NYX, To FACED, sve kopije!!!!

Odete u Distributivne Centre (ako niste u NS pa u centrali ) i  kupite u Aleksandar Cosmetics sve što valja!!!

Prvenstveno želela sam da probam AMICA: AMerički brend za negu kose. KAo da su znali, poslali su mi od svega po malo tako da mogu sve da probam.

paketic11paket2A tek lakići za nokteeeeeeeeeee!!! China Glaze, Sache, pažljivo birane boje baš za moj ukus, vidi se da su dosta vremena uložili čitajući  moj blog, jer su znali da pogode koje boje preferiram i volim!

pakteitiiNYX karmin, o njemu ću tek pisati, ovo mi je 2 i već planiram kupovinu još nekih boja.

sache

Što se tiče Body Drench, takodje, jedna marka koja dugo nije bila dostupna van Amerike. Takoreći ni u Evropi, nemaju prilike da je devojke kupe, ali eto dostupna je sad u Srbijij zahvaljujuci Aleksandru. Krema je BOLI GLAVA! Samo toliko ću reći. Upija ODMAH, a neverovatan osećaj kože posle je prosto nemoguće dobiti bilo kojom drugom mazalicom. Koža je mekana kao posle pilinga kože! Po ovo moram da odem što pre, da se slučajno ne predomisle i ne uvezu više 🙂

Tu su i ne prevazidjeni MACADAMIA proizvodi. Ovaj put, dobih nešto zašta nisam znala ni da postoji!

mamacada

penaPena za pranje kose!!! Ovo još nisam probala i jedva čekam da javim utiske, jer i mene zanima kako ovo funkcionise! Navodno, dubinski čisti kožu glave i kosu,  hraljiva ulja ulaze duboko u vlas, hrane i neguju. Videćemo kako ovo na mojoj isušenoj “morskoj glavi” izgleda 🙂

A tu je i vrećica svih proizvoda.

kesicakesice3

Na moru sam potrošila sve što sam imala za negu kose, tako da me je ovo sve jako obradovalo, dok ne odem da kupim zalihe.

Želim da se zahvalim celom Aleksandar timu, posebno za to što vode računa o svojim kupcima, pa i o nama blogerima kao što rade svi svetski brendovi. Polako se blizimo svetu.

A kad smo već kod toga, prvi put sam poručila nešto online iz Amerike, i evo stiglo je bez mnogo troškova i cimanja po poštama i carinama.

Stigao mi je paketić Victorias Secret. Eto, probala sam, iznos porudžbine je bio oko 89 dollara, platila sam online kreditnom karticom Visa, i stigla je roba za manje od 10 dana. Iako su najavili da će stići tek tamo 11.septembra.

Oduševljena sam ovim, jer kao prvo, kupila sam na sniženju kupaće( sniženje na sajtu jos uvek traje) kupila sam veš i na poklon dobila torbu u vrednosti od 75 $!!!! To je bila akcija na porudžbinu preko 75$, koja je trajala samo 7 dana.

VSecretvs

OGROMNA  torba na poklon  !!!

torbavictorias secret bagbag secretKao što vidite,torba je ogromna, prosto mi je žao što je stigla posle godišnjeg odmora. Nema veze dobiće priliku za nošenje 🙂

Tako da sam presrećna, dva prelepa paketa su me dočekala i jos me drži sreca, samo pipkam stvari.

Možete eto pokušati online kupovinu, ili kao što ja radim poručiti kod Komšinice Sikret direkto iz Miamija. 🙂

Ljubim vas i odoh da mackam nokte!

:))))

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.