Povećanje usana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Usne igraju važnu ulogu u izgledu lica.
Hmmmm….verujem da će ovaj poste kod mnogih izazvati gadjenje, mozda će i neko  o meni imati  lose misljenje, ali ja sam odlučila da pisem o ovoj temi – povećanje usana hijaluronom.
Želim da podelim moje iskustvo sa vama  i da pokazem da nije nista strašno imati intervenciju, ako to jako želite.
Nije potrebno šetati kroz grad kao patka već možete  – zahvaljujući hijaluronskim filerima za  popunjavanje nedostataka, izgledati potpuno prirodno.

Uglavnom, mnoge devojke kriju da su bilo šta korigovale na sebi, sve je to navodno “majka priroda” stvorila – VažI!
Ja stojim iza svojih postupaka, sve sto uradim, svesno sam uradila sama sebi. Bilo bi smešno da neko sa 29 godina ne zna sta želi.

Ja sam PRESREĆNA sa popunijim usnama!!! Zadovoljna sam, jer prvi put u zivotu imam vidljive usne, YEEE, bez da se pucćm kao budala, da bih imala milimetar primetnih usana.

Od svoje 7,8 godine, kad sam prvi put videla Pamelu Anderson u Baywatch-u, pozelela sam tako puna i senzualna usta.( znam,  nju niko živ u usta nije gledao) ali eto, ja sam želela usne kao njene.

I sećam se, tada sam maltretirala mamu,  “što mi nije rodila veća usta” :)

Sad naravno, starija i zrelija, lepo sam se  raspitala o svim mogućnostima povećanja volumena usana, što trajnim što polutrajnim filerima.
Za mene u obzir došli samo fileri hijalurona, jer nije trajno! (u slučaju da mi se ne svidi kako mi stoje puna usta).
Trajni fileri reaguju kod svakoga drugačije, naprave se grudvice, hematome i krive usne. Izgledaju vrlo plasticno a osecaju se u usnama tvrdo.
To sam htela da izbegnem po svaku cenu!!! Hijaluron se stavlja se može staviti i u manjim količinama iz više puta, pa kad slegne, onda se dodaje svaki put malo do zeljenog efekta.

Hijaluron je trenutno  najtraženiji filer za oblikovanje usana i popunjavanje usana,  jer je prirodnog porekla i ne izaziva alergijske reakcije i efekat je vidljiv odmah, što ga čini odličnom alternativnom estetskoj hirurgiji.

Moj izbor je pao na TEOSYAL KISS; Hijaluronski gel , koji traje 6- 12 meseci. Filer je trenutno jedan od najboljih u svetu, ima veliku moc popunjavanja.

Dobro sam se informisala o fileru, sto od proizvodjaca Teosyal iz Svajcarske,  tako i kod raznih lekara u Srbiji.

Moja Doktorka Ivana Filipović Marković  kod koje idem na Mezoterapiju ( PISALA OVDE ), je expert za punjenje usana i ona je jedina dolazila u obzir  za ovu intervenciju!! Videla sam njene radove uživo, pa mogu da kazem,da NE pisem napamet, niti je hvalim bespotrebno! Njeni radovi su fenomenalni.

Dobar razlog zašto sam nju izabrala, jeste taj da znam da redovno radi korekcije, kad se desi da su drugi  doktori “zabrljali”!!
Tako da, tu nije bilo premišljanja velikog gde ću popunjavati usta, nego kada!

12. Marta.2011, sam se definitivno odlucila za ovaj korak!

NE ZNAM sto sam cekala sve ove godine. PRESREĆNA SAM DOK VAM PIŠEM OVAJ POST!!!
Doktorka Ivana mi je nanela anestetik u obliku kremice, posle nekih 20 min, usne utrnu. Laganim ubodima, bode neizmenično stranu po stranu. Polako podiže usnu i prati koliko treba da se još dodaje hijalurona.

Ostalo mozete videti u slikicama. Otok je trajao 3 dana. Prijatelji nisu ni primetili da sam ista radila, sem jednog kolege, koji me je pitao-  Da li me boli zub  ; )

Povećanje usana hijaluronom

Evo par slikica posle intervencije!  Naravno, prave rezultate sam imala tek  posle 2 i 3 bockanja!!! O tome vise ovih dana, ako vas ovaj post bude zanimao i bude čitan, ja ću pisati dalje!!!

Čekala sam  sa objavom ove teme, da bih  mogla da vam pokazem pravo stanje i krajnji rezultat povećanja usana hijaluronom! Koje sad izgleda ovako:

Prvo vece posle intervencije, malo sam izgledala kao da su me ose izujedale, ali to je bilo samo dok nije spao otok!

Ako imate bilo kakva pitanja samo izvolite, ja vam stojim na raspolaganju, za sve ostalo i strucne savete javite se Doktorki Ivani u Delta Estetic/i!  (Sto se tice cena, znam da vas to sigurno zanima,  imate sve na njenom sajtu)

I evo slika usana Danas 06.05.2011, posle 3 bockanja!!! Ovih dana cu ici jos malo na punjenje i to je to!

Pre 5 dana

DEUTSCH:
Seit langer Zeit, hatte ich den Wunsch mir die Lippen aufzufüllen!
Meine entscheidung ist auf Hyaluronsaure gefallen. Bin sehr zufrieden.

Summary
Article Name
Povećanje usana
Author

47 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.