SEPHORA WONDERFUL CUSHION PUDER

sephora cusion makeupAko nikada niste koristili ovakvu vrstu pudera,  biće vam jako zanimljiv!

Sephora Wonderful Cushion, ili puder sa jastučetom, je nešto sasvim novo za proleće 2016! Sephora prati trendove, pa i u svojoj paleti nije smeo da izostane ovako popularan proizvod. Prvo, pojavio se Lancome, pa su onda počeli da kopiraju neki drogerijski brendovi, ali nijedan nije uspeo da ga dostigne. Mislim da Sephora jeste, i to za upola manju cenu!sephora puder

sephorasablejastuce puderpuder jastu;ejstuce i puder

Puder se kupuje u maloj “pudrijeri” crne je boje i plastičnog je materijala. Tipični dual poklopac, na kome se nalazi sunđer za nanošenje, a u donjem sloju natopljeno jastuče/ sunjder sa bojom. Veliko iznenađenje za mene je i ogledalce adekvatne veličine za popravljanje pudera u toku dana. Puder je od 15 grama.

Jako kompaktan i pogodan za putovanja. A specifičnost proizvoda  jeste da puder nije tečan, već je namočeno sundjerče koje pušta boju. Što znači da i u putu ne može da se razlije i napravi vam haos u torbi.

Nanositi proizvod možete rukama, jastučetom u prilogu pudera ili čak četkama. Ja sam izabrala ovo treće, jer sa četkama najbolje baratam ( mada i beauty blender se pokazao odlično). Favorit ovih dana jeste baš nova Sephora pro Full coverage  Airbrush četka. Četka savršeno blenda ovaj puder u kožu, kao što joj i sam naziv kaže pravi taj airbrush look. Apsolutni favorit godine u mom slučaju, a godina je tek počela! (cena četke 3440 din)

airbrushsephora procetka i dlake

Ja volim jastukčak pudere, jer formula ima  tu lakoću, a jako prirodnu, pigmentisanu boju na licu. Više podseća na BB kreme nego na pravi puder. Idealan za dnevni look.

puder kao jastucejastucesable colourpuder u jastucetupore jastuceta

SEPHORA WONDERFUL CUSHION PUDER je dostupan u ograničenom izboru boja kojih je šest.sefora boje

Medjutim, niko nije oštećen, nijanse se lako prilagodjavaju tenu što je jedan veliki plus. Verovatno su zato i izbacili samo 6 nijansi. Mada, znajući Sephora pudere, koji su poznati po ogromnim paletama boja, mislim da će i ovog pudera biti uskoro u više.

Kao što na slikama vidite, natopljeno sunđerče sa mirkokanalicama, savršeno upija boju, i nemate bojazni da preterate pri nanošenju. Taman pokupite boje koliko treba, i bolje dodavati više i nadogradjivati na licu, nego našljapati odjedanput. Lako je nadogradiva boja, jer gelasta formula to dopušta.

Zbog proširenjih pora, mislila sam da meni ovaj puder neće odgovarati, ali ta high tech formula obogaćena je tako, da se pore pri nanošenju sužavaju. Hm, verovatno ima neki silikonski prajmer u sebi, kao što vidite u Close up slici, kako moje pore reaguju na jedan sloj ovog pudra.

sable colour
lice izbliza

Evo kako izgleda kad se nanes ne jednu polovinu lica.

pola p[olalice puder

Vidite, iako je lagan puder, ima baš lepu prekrivnu moć, sve moje pege, fleke i bubuljice su prekrivene! Po ceni od 2670 dinara puder je i više nego za preporuku sa moje strane. Puder je dugotrajan, ne oksidira na licu, i sem blotera ništa ne popravljam u toku dana.  Sjajan ten bez efekta maske, i osećate kao da imate neku hidrantnu kremu na licu. Veliki plus od mene za to.

Moja boja je 300 sand, i kao što vidite i na svetlom tenu odgovara iako bih rekla da je ovo totalno letnja boja za taman ten.

Nadam se da sam uspela da vam prenesem kvalitet ovog prozvoda, jer stvarno vredi imati ga za lepe prolećne dane.

Uskoro ćete videti kod mene još divnih novih Sephora proizvoda.

Šta mislite o jastučak puderima? Da li je ovo nešto za vas?

Kiss

Bamby 

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

1 comment

Leave a Reply

four + 14 =