Sleek Professional Finishing powder

sleek powderSleek professional finishing  powder”završni” puder, želim već jako dugo da recenziram, a nikako da dodje na red. Proizvod, vredan svake pažnje.
Ovaj univerzalni, bezbojni i ultra – fini završni prah, ne samo da produžava trajnost šminke tokom dana, on takođe uklanja sjaj i ublažava fine linije i pore, čineći kožu vidno lakšom i blistavijom. Jedinstvena formula pruža neposredan osećaj hlađenja, jer se sastoji od 40 % vode, bogat antioksidantima i sadrži biljne ekstrakte, koji obezbeđuju mat finiš, bez mana.sleeksleekDSC_5474

DSC_5465sleekJedna nijansa je dostupna, savršena za sve tipove i boje kože. Ne znam koliko možete da vidite po slikama, koliko je ovaj prah sitan i nežan. DSC_5470Nanosim Sleek posle tečnog pudera. Finom velikom četkom za puder u prahu, umočim u teglicu, protresem višak i prelazim preko celog lica. Fantastično se uklapa na svaki ten i svaku boju podloge, imate utisak da vam prah hladi lice pri nanošenju Sleek pudera. Ako se dobro zagledate, možete videti i sitne sitne šljokičaste čestice. Ne brinite, toliko su sitne da se jedva primete na licu, a opet daju taj sveži Glow look.  Meni je puder u prahu obavezan u svakodnevnoj šminci, jer produžava trajnost i plus moju masnu kožu drži pod kontrolom bar par sati. Proizvod imam dobrih 4 meseca, i imam utisak da ga nikad neću potrošiti. sleek powder

pola licaSlučano sam došla do ovog proizvoda listajući sortiman Makeup plaza sajta. Inaće sam se ranije susretala sa Sleek brendom,  ali sa karminima, ovoj je prvi put da sam uzela nešto za ten. Sleek  je inače poznata marka, koja ima jako kvalitetne proizvode po maloj ceni.

Sa istog sajta sam poručila i jednu paletu za oči, o njoj će biti više uskoro, jer se trenutno igram sam sa Naked paletom 🙂 Razumete me!

Cena ovog Sleek finishing pudera je oko 1200 din sa poštarinom.

Kako vam se dopada ovaj završni puder? Da li ste probale Sleek proizvode?

Kiss Bamby

Summary
Article Name
sleek
Author

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.