SlimAktiv PRO – anticelulit kapsule

dinja svežaSvih ovih godina, koliko postoji moj blog, znate da bitke bijem sa celulitom!
Nema proizvoda na tržištu koji nisam probala, neki uspešni neki manje, ali i dalje tragam za svojim pravim rešenjem. Kupovina šorca je u mom slučaju odavno zaboravljena stvar. Imam sreće ako od butina udjem u farmerke od prošle godine!!! Tako da vam je sve jasno.

There is a Kimm in me! 😛

Nedavno su se u prodaji pojavile SlimAktiv Pro anticelulit kapsule. Dijetetski proizvod, dodatak ishrani.

Čim čujem celulit, kod mene se pale neke lampice. Šta je, kako je, kako deluje, jel se pije, jede, ubrizgava, sve moram da probam!

Prvo da razjasnimo, šta je celulit?
Nastanak celulita se dešava iz dva razloga:
1. destrukcija vezivnog tkiva, kao sistem podrške masnih naslaga. Vezivna tkiva se sastoje od kolagenih struktura. Ta vezivna tkiva su poznate kao septe. Vremenom, usled ne adekvatnog načina života, gube elastičnos i stvrdnu se. Ovaj proces vodi do začepljenja limfnih sudova.
2. je protruzija – izpupčenja masnih ćelija u donjem delu kože, poznatom kao retikularna derma. Rezultati ovog procesa su koža kao pomorandžina kora.

Ovo je onaj stručni deo, kakav god bio – grozan je! I svi mrzimo celulit.

Zašto baš ja? Preskoči me, molim te! On ne bira. Napada I sportistkinje I mršavice.

Znam mnoge žene koje su uspele da se na prirodan način izbore sa napašću zvanom celulit. Promenili su kompletan način života, zdrava ishrana, puno vode i sport. Meni lično, je to jako teško. Volim da jedem junk, naravno u odredjenoj meri, ali opet nedovoljno da bih sprečila nastanak celulita. Osim toga, moj metabolizam je zbog te srčane mane jako usporen i samam tim jako mi se često voda taloži u rukama i nogama, i budem kao bure.

slimaktiv

SlimAktiv PRO, je proizvod koji deluje direktno u ćelijama “izunutra”. Mehanizam rada je taj, da kapsula neutrališe slobodne radikale prevodeći ih biohemiskim procesima do vode, i sprečava nastanak istih i samim tim sprečava nastanak celulita.
Proizvod deluje i na regeneraciju i reparaciju kolagenih struktura, vezivnog tkiva i septi. Oslobadja zastoj, i time se uspostavlja drenaža.

Najbitnije za mene, koja kao što znate imam urodjenu srčanu manu, i dugo sam pila lekove za to, da je ovo 100% prirodan preparat. Inače ga ne bih ni pipnula! Aktivni sastojak i osnovna komponenta SlimAktiv Pro je ekstrakt iz pulpe posebno odgajene organske vrste dinje i vitamin C.

slimaktivproDSC_7872DSC_7875U pakovanju dobijete 28 kapsula i pije se jedna dnevno u kontinuitetu.
Ja sam počela da pijem, iskena da budem više iz radoznalosti.

Nema šta nisam probala, pa ajde sad i ovo. Nemam apsolutno šta da izgubim. I onako sam gomilu para bacila na kreme i razne masažere. Najefikasnija se do sada pokazala mezoterapija, ali kao što znate ona košta.DSC_7881

DSC_7887Danas mi je 5 dana kako pijem Slim Aktiv PRO, I odmah da kažem da nikakvih nuspojava kapsula nisam imala. Naravno, previše je rano da imam rezultate, ali biću istrajna.

Proizvodjač preporučuje, dok pijete vodu u toku dana, najbolje je da se ujutru ta voda prokuva. Tako se reši svih toksina i kamenca.

Takodje, ja sam ovaj deo ispratila, jer po ovoj vrućini popijem mnogo vode. Verujem će u kombinaciji sa kapsulama dati rezultate. Tu su i mali saveti, da vodite računa da ne konzumirate skrivene kalorije, kao što su “100%  prirodni sokovi” koji su uglavnom koncentrata i šećera. I naravno, nijedna vam tableta neće pomoći ako se nezdravo hranite!
Preporučujem, da probate, jer mene grize savest kad nešto ne isprobam a može da mi pomogne. To je kao što znate I sa proizvodima za lice I telo moj slučaj. Kad imam neki problem, probam da ga rešim na sve moguće načine.

U paketu sa kapsulama dobijate i vodič ili ti anticelulit filozofiju, koja mi se baš dopala. Ima odličnih saveta, kako da mislite pozitivno i dok se borite sa ovom napašću.  Omiljeni mi je deo  ” doručkuj kao car, ručaj kao kralj i večeraj kao prosijak”. Već neko vreme se vodim time, izbacila sam testa, belo brašno, šećere (Svih vrsta), mlečne prozvode. Trudim se da jedem što više čistih proteina, kao što su meso, belanca, dosta povrća i  semenke kao što su čia i psyllium.

Za 2 nedelje idem na more, pa ćemo videti u kakvom ću stanju biti sa celulitom. Slike slede!

Slim Aktiv Pro možete kupiti preko sajta – OVDE

Da li bi ste vi probali proizvod, koji na ovako lak način rešava problem celulita, ili možda imate svoje neke tajne?!

Poželite mi sreću.

Kiss Bamby

Summary
Article Name
Slim Aktiv Pro
Description
SlimAktiv Pro, anticelulit kapsule.
Author

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.