something new something old

Prvi post u 2017 će biti kratki pregled na moju 2016, koja je bila u mom slučaju puna nekih životnih prekretnica.

Prvo, Bamby je postala “gospodža” o da, to je velika stvar, jer sam ja bila  ceo svoj život veliki protivnik braka, onda možete zamisliti kako me društvo zeza. No, divno smo se proveli, i opet bih napravila istu žurku!

sniakvegas

Posle ove torte, došao je i moj dugo očekivani savršeni road trip kroz Kaliforniju. Posle dugog i preciznog planiranja, dobila sam i više nego što sam očekivala. To je bio moj večni san, moja najveća želja, za koju sam mislila da mi se neće ispuniti bar sledećih 20tak godina, medjutim desilo se, i sad kad pogledam unazad, i dalje mi je kao neki san! Prosto ne mogu da verujem da samo i to putovanje bez ikakvih problema odradili po planu. 21 dan, 9 gradova, 3 kaubojska seoceta u sred pustinje, Los Angeles, Vegas, Sacramento, San Francisco… kalifornijske plaže su čarobne, sve možete pogledati na mom youtube kanalu ako vas zanima – KLIK

arobodavada
ohcalifo

cadda

.
.

DCIM100GOPROGOPR2807.

U Americi sam videla gomilu novih kozmetičkih mackalica, da vam pamet stane. Naravno, bila sam limitirana budžetom, tako da sam birala samo ono neophodno. Neke stvari još uvek nisam ni probala, a o drugima, biće uskoro detaljne recenzije.

Odličila sam da ću vam praviti češće recenzije u smislu, da ćete dobiti detaljne feedbackove, stvari koje smatram odličnim, a ukrako ćete dobijati i nedeljne izveštaje šta je novo i zanimljivo na tržišu.

Tako da u Srbiji nam stize ove godine mnoooogo noviteta, ovde ću vam par njih prikazati, o kojima ćete uskoro čitati na blogu!

Prvo dve udarne vesti, koje su se internetom raširile brzinom svetlosti :

  1. URBAN DECAY stiže u februaru u Srbiju! ( u Sephora radnjama)
  2. Bio Oil već u prodaji u Liliy drogerijama

Urban Decay je brend koji je poznat jer ga je cela youtube zajednica proslavila, ako danas koristite Instagram, youtube niste mogli  da omašite ovaj brend nigde! Ja sam se susrela sa njima 2012 na mom obilasku New Yorka, morala sam da kupim bar jedan prozvod da probam,  i to je bio primer potion – podloga za senke.  I jeste,  sve što su mi rekli istina, najbolja podloga za senke ikad! Onda je došla NAKED paleta  i tu se nisam zaustavila, tako da radujte se uskoro recenzijama, onoga što ja imam, pa možete pogledati da li se nešto vama svidja da kupite sebi 🙂

brendovi

paketic

Bio Oil, hm, mislim da sam prvu bočicu kupila 2005 godine, da čak tada. Jako teško se nalazio za kupovinu,  sem ako ne odete u Nemačku ili Austriju, sada dostupan i kod nas. Jedan od bolji prozvoda za negu tela. Ova recenzija dolazi za koji dan.

bioolil

A čitaćete uskoro: 

Tu su i Colourpop stvarčice o kojima ću pisati. Da, odlučila sam i njih da probam, i moram odmah reči, tu ima svačega, od prozvoda koje MRZIM do proizvoda, koje sam dodatno poručila. Odmah da vas upozorim da šalju za Srbiju, ali je naša carina povećala troškove uvoza, tako da pogledajte prvo to, jer 2017 ne donosi baš dobro što se porudžbina iz inostranstva tiče.  Spremite se na poprilične sume!!!

colourpoo

Trenutno koristim StriVectin LABS proizvode, pa i o njima očekujte više reči.

dafafa

Početkom decembra, dobila sam da probam neke nove Nivea poroizvode, i o njima će biti postovi. Odmah da dodam, da sam oduševljena njihovim micelarnim maramicama za skidanje šminke. Iako, inače ne koristim maramice, ove su se pokazale odlično. Skidaju čak i vodootporne maskare i možete sa njima lepo obrisati četkice dok radite.

micelarna

Vichy dercos ampule, dva paketa potrošena, uskoro detaljna recenzija i napredak.

dercos

Biće tu i novih Clarins proizvoda, koji si mi se baš dopali, ali teško da nekom Clarins ne odgovora, jer svako ko je probao njih iz mog okruženja, ostaje da ih koristi.

clarins

Ovo je samo početak, biće kao što vidite zanimljivo na početku 2017, a vi ako imate neke predloge, šta bih mogla još za vas da probam i pišem, ostavite komentar ili mi pišite u mailu.

 

Kiss BAMBY

 

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

20 − 11 =