SUGARBEARHAIR

logo

Duga gusta i crna kosa je uvek bila moj zaštitni znak. Dok eto, nisam imala mira, i odlučila da eksperimentišem. Unakazila sam je skroz. Prosto nisam sebe prepoznala u ogledalu, to nisam bila ja, i nisam se osećala dobro u svojoj koži. Eto koliko kosa može da utiče na samopouzdanje.

Nijedna para uložena u negu kose, nije bačena. Smatram da ženama kosa jeste ukras. Najlepši ukras koji im je priroda dala. Nijedna haljina neće biti lepa na vama, ako kosa nije uredna lepa i sredjena.

Trenutno, ja sam sasvim zadovoljna sa bojom, vratila sam se u skoro prirodnu, to je boja srneće smedja, kako je frizer okarakterisao. Smedja, prelivena zlatno ridjim sjajem. No, kvalitet iste je diskutabilan. Posle skidanja crne boje, u koju sam se farbala dobrih 14 godina, borba je bila povratiti kvalitet i gustinu, koju je izgubila.

Pre nego što sam ovakav proizvod kupila, mislim da sam pročitala sve što ima o njemu na internetu. Ok, prodaju ga poznati, u svojim sponzorisanim Instagram postovima, naravno da sam se primila. Kako i ne bih?! Gumene bombone za sjaj i rast kose? ! Wow! Gde da stanem u red? Želim!

Naravno, ja se “primam” na sve te servirane gluposti, jer sam lak plen, priznajem. Što je veća  i popularnija zvezda u reklami, više želim da kupim. Znam, podvodljiva budala! A da ne pričamo o tome, što je zanimljivije pakovanje i boja, želim još jače! klohe

Gumene bombone u obliku medvedića, kao suplementi za jačanje kose – pih što se ja nisam setila toga i obogatila se!

Inače, nisu izmislili toplu vodu. Glavni sastojak, je naravno biotin, za koji svi znamo da kosi daje bolji kvalitet i brži rast, vitamin B, folna kiselina sve što ustvari i svaki drugi suplement za ovu svrhu sadrži. Naravno bitna je receptura.

Šta je posebno jeste da su svi ovi sastojci smućkani u jednog malog gumenog mint medu!! Gumene bombone, a korisne! Pa, ovo je savršeno za mene. Plus, proizvod je pogodan za vegetarijance i bez glutena. Nema nuspojave, niti registrovane probleme.

U svim recenzijama koje sam pogledala i pročitala, svi su pričali o fantastičnom ukusu medvedića. Nije me to privuklo koliko ta činjenica da su stvarno prvi rezultati već posle mesec dana jasno vidljivi. Duža kosa za 3 cm, sjajnija, punija i zdravija.

Inače su kupovne biotin kapsule užasne, ukus je katastrofalan, a čim ih otvorite smrde kao tvor. Fuj. Takodje, ne volim da pijem, jer su uglavnom jako velike i teške za želudac.

Kad mi je stigao Sugarbearhair paketić na vrata….vi ne možete da zamislite koliko su ukusni!!!! Treba pojesti dve mede dnevno, meni dodje bukvalno da pojedem celu kutiju odjedanput. Prosto se radujem ujutru kad ustanem, jer moram da pojedem ova dva slatkiša. Imaju dosta jak ukus šumskog voća, gde pretežno se oseća kupina.

Kao prvo, uvek se plašim ovakvih stvari koje realno treba unositi prirodnim putem, a ne veštackim suplementima. Dala sam im šansu, jer mislim da trenutno mom telu fale mineralni i vitaminski dodatci. To je vidljivo na mojoj kosi, noktima pa i koži.

Kad vam kosa slabo raste, opada, postaje lošijeg  kvalitea, a do skoro je bila odlična, obratite pažnju, verovatno je razlog nedostatak važnih vitamina i minerala.
15vit-01_009c40b3-e8ba-4ece-b2bf-77959caba437_grande15vit-02_grande

Kutijica  Sugarbearhair stiže sa 60 medvedića i košta 30$! To je mesečno pakovanje. Naravno, još je rano da vam pričam o rezultatima, tek sam počela da ih pijem, a odmah sam poželela da vam pišem o njima. Tj. ne pijem ih, već ih grickam. Poručila sam sa njihovom sajta, šalju za Srbiju, i stigli su mi za manje od 8 dana. Odličan servis.
kosasugarbear

Kosu sam slikala, tako da ćemo imati dokaze, pre i posle za mesec dana. Baš sam nestrpljiva, volela bih da imam prave rezultate. Ovde ću podeliti sliku sa nedavnog Maybelline druženja, sa divnom Anom sa bloga Ana2cats. Pa možete otprilike videti kakva mi je sad kosa i boja.

Milica jovanovic foto
photo˙#miliicajovanovic

Da li volite ovakve proizvode, i koje ste probali do sada? Šta mislite o “suplementaciji” za lepotu a ne za zdravlje?  Ima li neka medju vama koja je probala ove mint medvediće?

Uskoro update, stay tuned!!!

Kiss Bamby Bear 😉SugarBearParty2_1024x1024

Summary
Article Name
sugarbearhair

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.