SUVA KOSA – ŠTA SAD??!!! – PAUL MITCHELL GLOSS

Jako me muči kosa ovih dana.

Ok, računam vrućina, sparina, sunce, sve to skodi farbanoj kosi, ali ovih dana me je izneverila u svakom smislu.  “BAD HAIR DAY” mi je svako jutro!!

Ranije, nisam imala toliko problema sa kosom,  lako sam izlazila na kraj sa njom. Ofarbam u crno, dobra maska, sušenje, pegla i ćao. Sad mi ne pomaže ni dodatna nega koju joj dajem.

Prefarbala sam je u  teget crnu kao i uvek, sijala je dobrih 2 dana, i već je kao metla… A nema ništa gore, nego crna nenegovana kosa!

Mislim, da sam na blogu već pisala o Paul Mitchell proizvodima ranije, ali evo da se ponovim. Otišla sam da kupim ono sto mi se do sad pokazalo kao najbolje za spašavanje iz ovakvih situacija.  Ok, nije jeftino, ali kad se uzme u obzir na duge staze, s obzirom da se jako mala količina proizvoda nanosi, ispadne ipak isplativo.

2004 godine sam se prvi put susrela sa ovim mazalicama, tako sto su me na ulici pitali –  da li želim da ima budem model na reviji, da mi ofarbaju kosu i osisaju. To se dešavalo sve na sajmu frizera u Dizeldorfu- Nemačka.

Ja, sam tada stala ispred ogledala i nisam mogla da verujem kako samo pranjem i negom, kosa izgleda kao sa reklame. Nestvarno! Svaka dlaka je bila na svom mestu.

Super skinny kolekcija je takozvana “zelena” kolekcija za ravnu kosu, tj za ispravljanje najbolje moguće bez upotrebe prese i ostalih pomagala. U seriji ima sampon, balzam, serum i losion za brzo sušenje kose.

Super skinny serum –  za kosu je moje tajno oružije! Uvek kad ga nanesem, dobije komplimente za kosu… sluzi za ispravljanje, zasitu od toplote prese ili fena, daje sjaj i lakse se kosa susi i brze.

• Disciplinuje neukrotivu kosu

• Rasčešljava i zaglađuje kosu i čini je mekom

• Štiti i daje visok svilenkast sjaj

• Skraćuje vreme sušenja
Posebni sastojci: Smoothing Complex sa izabranim sastavima i glicerinom4

Miris je nesto izmedju žvake i nekog cveta.. jako čudan, ali lep.

Glossy drops je zavrsni serum, koji gladi kosu. On moze da se koristi i bez cele kolekcije i daje izvanredne rezultate i na plavoj i crnoj farbanoj kosi.

Osnivači Paul Mitchell proizvoda, koji se proizvode na Havajma, su imali jedan cilj, a to je kvalitetne, prirodne proizvode, sa sto manje konzervanasa i hemikalija a za male pare. Naravno, za naše stadarde ovi proizvodi i nisu baš jeftini, npr serum je 2200 din, glosser je oko 1900 din, zavisi gde ih kupite.

Šampon,možete ali i ne morate da kupujete u setu, ja sam uzela sve zato sto mi je kosa u baš lošem stanju.

Ovo je slika sa svadbe na kojoj sam bila  i pre toga sam sredila kosu ovim proizvodima… tako da Vam mogu reći da su jako dobri već posle prvog pranja i feniranja.

Svi proizvodi su VEGAN proizvodi.

Probao neko????

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.