THE BODY SHOP – MINI BODY BUTTERS

Kad nadjete The Body Shop radnju, i kad ne znate koje buttere da kupita, ovo je najbolje rešenje!!

Moje divne koleginice, sa službenog puta, uvek mi donesu nešto lepo – HVALA ! Znaju, kad će moje malo srce da zaigra 🙂

The Body Shop buttere, prosto obožavam. Ne znam, koji mi je omiljeni po mirisu, ali za negu je definitivno najbolji su shea butter i od maslinovog ulja. Ja sam dobila ova mini pakovanja, limun – moringa (ili ti jorgovan)  –  jagoda. Mini  butteri su od 50ml, što i nije baš mala količina za probanje morate priznati.

Jako su praktični za putovanja, nošenje u torbi  i privremene vikend selidbe (kod dečka na primer 🙂  Na ovaj način imate uvek idealnu negu za telo pri ruci. Ja volim i ruke da mažem  butterima jer, nisu mnogo masni, bar u mom slučaju  jako brzo upiju u kožu. Druga stvar, jeste ta što i kad potrošim ovaj proizvod, ove kutije su baš super za držanje nakita, prstenčića i mindjuša.

Što se tiče ova 3 proizvoda, najbolje neguje Limun, a najlepse miriše jagoda. Veliki plus je to, što koza kad se namaže ovim proizvodom u toku nedelje, uopšte mi se ne peruta, tek da kažemo za 3,4 dana opet. Jako lepo hrani, neguje i dosta dugo traje. Jedna mini teglica mi je prošli put sigurno, mesec dana trajala. Miris se najduže ipak osecao od jorgovana, ali mi nega nije bila bas zadovoljavajuća kao kod druga 2.

The Body Shop, garantuje za sirovine svoji proizvoda, da nisu testirani na zivotinjama, da su 100% vegan, i da su sve iz bio- uzgoja.

Ne znam koliko vas zna, na svakom njihovom proizvodu, kad zacepite donji deo, možete videti sve sastojke dotičnog proizvoda. Jako sam zadovoljna sa svim stvarčicama što sam kupila kod njih. Od skoro, možete The Body Shop proizvode kupiti i na aerdromu Nikola Tesla, nažalost samo u bezcarinskoj zoni, pa ako imate nekog da tamo radi …. :)) Javite mi!!

cena ovakvog seta krece se oko 15 eur.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.