Top Coat – brzosušeći završni lakovi

TOP COAT – BRZOSUŠEĆI ZAVRŠNI LAKOVI

Znate da nisam lakoholičarka, ali ovim drugarima nisam mogla da odolim.
Ako niste probale jedan od ovih brzosušećih završnih lakova za sjaj noktiju, onda ne znate šta propuštate!
Iako redovno posećujem salon i izlivam nokte već godinama, ne znači da se ne igram sa lakovima i sjajevima. Od pre godinu, počela sam aktivno da mackam lakove preko gela, pa sam tako i došla do ovih čuda.
Mnogo je pisano o ovim završnim lakovima, tako da ću ja ukratko napisati zašto su korisni.LAk za sjajposhe lak2 Pod brojem jedan : ubrzavaju sušenje laka na noktima.
Pod brojem dva : sjaj i izgled noktiju je neverovatan i prosto ne možete postići takav sjaj samo sa lakom za nokta.

Pod brojem tri: nokti se ne krzaju, a boja ostaje sama po sebi, dugotrajana i lepa.poshe lakOba laka koristim odmah nakon nanošenja željene boje laka, i najbitnije je da top coat odmah možete premazati  preko, a da vam se boja ne umrlja. Ovi sjajevi vam produžavaju trajnost laka na noktima. Nema šanse, da dok god imate ovaj top coat, dodje do pucanja i listanja laka (bar meni na izlivenim noktima do sad je uvek bilo tako) Boja ostaje sveža sve dok ne uzmete aceton u ruke i skinete sve! nokti i topcoat

Poshe je skoro stigao u Alexsandar Cosmetics, a Sache Vite je već “oldie”. Po ceni od oko 470 din, vrede tih para. Traju više od 5,6 meseci.

Šta mi je jako bitno, oba laka nisu testirana na životinjama i to me posebno raduje.

Sastav Poshe top coat:

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butryate Ester, Naphtolite, Polysiloxane Copolymer, Butyl Benzyl Phthalate, Aminomethozysilane, Isopropyl Alcohol, Benzophenone.
Možete videti da ovaj lak ne sadrži Formaldehid, ozloglašeni sastojak, u svom osnovnom obliku je plin. Medjutim, otkriveno je da je štetan pri sjedinjavanju sa drugim hemijskim jedinjenjima u kozmetičkim proizvodima i pretvara se u štetni metal. Te treba izbegavati i tražiti prozvode Formaldehid free. Tako da je ovaj jedan od “zdravih” mazalica!
Nisam baš vešta sa mazanjem laka, pa se nadam da mi nećete zameriti male greške na ovim slikama.

Kad mažete nokte na nogama, posle 1.minuta već možete obuti čarape, a da se lak ne razmaže! Bravo za ovaj izum. Večno sam bila umrljana i zalepljenih čarapa :p

Izmedju ova dva stvarno nema neke velik razlike, oba imaju 14ml, isti efekat daju na noktu i istom brzinom se suše.

Često je Poshe razgrabljen, pa ako ga ne nadjete i Sache Vite (malko je i jeftiniji) radi posao.

Koje vi brzosušeće lakove koristite?

Bamby

Summary
Article Name
top Coat
Description
Brzosušeći završni lakovi za nokte
Author

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.