Travalo

Za ovaj revolucionarni proizvod sam saznala, (kako drugačije), nego od stranih blogerki. I bila sam opsednuta da ga nabavim.

Medjutim, na njihovom oficijalnom sajtu nisu slali za Srbiju, i bio je dostupan samo u USA. U medjuvremenu se mnogo toga promenilo, sad ih ima po Evropi, a negde se mogu poručiti i preko interneta. Ja sam moja dva Travalo rasprašivača nabavila tačno pre dve godine, i prosto smo nerazdvojni saputnici od tada. Došlo je vreme da ih i vama predstavim.

travaloDSC_0070

O čemu se tu tačno radi:

– Kad idete na put  avionom, kolima, vozom, da ne bi ste nosili svoje kabaste parfemske flašice, izmišljeni su savršeno dizajnirani dekanti. Aluminijumske bočice, koje možete tako lako napuniti a traju čak 65 prskanja!!! Ne lome se, niti mogu da se ogrebu!

Mrzela sam uvek taj problem, pakovanje pred put, koji parfem poneti, i kako??!! Ovim sam rešila tu dilemu. Ove bočice su dozvoljne čak i u ručni prtljag aviona!

Način punjenja:

Skinuti čep sa svog parfema, i na plastičnu cevčicu prislonite dno Travalo rasprašivača. Pritiskati onoliko puta, koliko treba da se bočica napuni.

punjenjeDSC_0071DSC_0075DSC_0077način upotrebe

Možete pratiti koliko ste napunili, jer imate providni deo sa strane.

travalotravaloVrlo je lak za upotrebu i nema prosipanja. Ja sam kupila dva iz serije Excel, crni i pink.  Prezadovoljna sam.

travalotravalo set

Iskreno, pitam se kako sam funkcionisala pre njih!! Nosim ih u torbi na posao, na putovanja, ma svuda.

Sigurno se pitate, kako posle jednog parfema sipati drugi miris u Travalo?!

Do sad nisam imala problema, mirisi su potpuno isti kao iz bočice u kojoj ga kupite, bitno je da dva puta prsnete u prazno pre nego što napunite Travalo novim mirisom i to je to. Ne dešava se da se mirisi pomešaju!

travalode_classic1366120206sm_1346847564sm_Red-Angle

Cene se kreću od 15 do 20 eur, zavisi gde ih nabavljate. Toliko su praktični, da bih vrlo rado kupila još više komada. Iskrena da budem, ovo je za mene proizvod decenije, prevelike, kabaste i teške parfemske flashice su sada prošlost. Plastični dekanti koji mogu da se kupe po parfimerijama su toliko bezveze u odnosu na ovo, da apsolutno nemam dilemu oko kupovine.

Obratite pažnju, sledeći put kad putujete avionom, u Free shop-ovima na aerodromima ih možete naći tik uz kasu.

DSC_0072 Kako vam se čini ovaj proizvod i da li ste se susretali sa Travalo bočicama?

Da li mislite da bi ovo moglo i vama da služi i olakša putovanja?

Kiss Bamby xxx

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

6 comments

 1. Ja kupih Sephora universal atomiser pre par godina na nekom popustu, za nekih 600-700 dindži. Ista mu je namena, samo se drugačije puni, ima deo gde se stavi raspršivač i onda udri 😀 Našla sam kutiju, piše da je ta bočica dovoljna za 55 prskanja (4,7ml) oš da ti slikam 😉

  Reply
  1. taj ništa ne valja, imam ga i ja, pola mi iscuri iz flashice kad pretačem, eno stoji kuči…. njega sam kupila pre prvog Travala

   Reply
 2. Da,da bas sam htela da kazem da slicna stvarcica postoji u Sephori 🙂

  Reply
  1. Uzasan je taj. Imala sam ga pre nego sto sam nabavila Travalo. Rasipa se parfem dok dekantiras svuda. Sam proces nisu dobro odradili.

   Reply
 3. Super je to stvarcica. Imam jedan, dobila sam ga od rodice iz inostranstva. Voljela bih nabaviti jos neki, jer cesto kupim neki parfem u malom pakovanju kao kopiju, samo da mi je zgodan za torbicu, da imam u autu, a sa tim mogu da imam pravi original uz sebe. Nisam probala jos neke, mada imam i onih obicnih malih bocica, u koje bukvalno moras da uspricas parfem cime se samo trosi i rasipa bez potrebe.

  Reply
  1. Super su baš! Prvi put sam ih videla kod Andreas Choice blogerke a nju prosto obozavam i odlepila koliko je ova stvarčica praktična!

   Reply

Leave a Reply

12 − five =