Yankee Candle

yankee candleSlučajno, ali sasvim slučajno šetajući se u centru Soluna, i tražeći neke stvari za kuhinju,  udjem u radnju Parousiasi. Radnja ima divne Leonardo čaše, vaze i razne druge drangulije za kuću. Te sam se šetajući, naletela na Yankee Candle!!!!! Jaooo, mrisi kolača, vanile, cupcake, cotton candy, cherry, plaže, mora, cimet… uf, pa nisam znala koju ću da pre uzmem u ruke.

Yankee Candle je brend iz USA, koji je napravio totali bum mirišljavih sveća poslednjih 7,8 godina. Cela Amerika je odlepila sa kupovinom miršljavih sveća da statistike kažu da se na ove “luxuzne” sveće troši i po 300$mesečno po domaćinstvu!! Tačno ili ne, moguće je! Kad gledam razne youtube tutorijale svuda možete videti baš ove sveće.

cherry_lemonade_yankee_candle-210305

yankee candleMirise izbacuju po sezonama, a imaju i one standarde uvek ulistane u asortiman. Takodju, tu su razni aksesoari kao lampe za mirišljava ulja, razni držači za sveće, svežnjaci, osveživači prostorija na struju…baš svašta imaju. Kupovinom svoje prve Y.Candles sveće 2012 godine, odmah sam postala fan.

Od tada ih neprestano tražim po Evropi, ali do sad nisam imala sreće. USA je bila jedina opcija. Medjutim, eto sad ih ima u Grčkoj, ne znam od kada, jednostavno ranije nisam imala potrebe da uzalazim u te radnje za pokućstvo.

Trpala sam u korpu jednu po jednu, i preterala. Cenu nisam gledala, eh onda me zamalo nije srčka strefila kad sam došla na kasu. Morala sam ipak par komada većih da vratim (cena 29 EUR) smrc,  da zadržim jednu veliku i uzela sam uljanu lampu, i puno ovih malih, koje kostaju 1.80EUR.

Eh, sad ta cena, uopšte nije naivna, ako pogledate da su to SAMO sveće, izgore i ćao. Eto, to mogu da svrstam u artikle: – NE treba mi ALI želim da imam!!! I eno, štekam ih, kući žao mi da ih trošim pa ih samo palim za svoju dušu.

Tako de eto, ako ih i vi jurite kao i ja, i svraćate u Grčku ovo leto možete ih u istoj radnji naći u Cosmosu!!! I tamo ih ima!

Dajete li vi pare na mirišljave sveće ??

Uživajte u sličicama yanke candlescupcakeyanke candleyanke cancdle cupcakeyanke lampa

yanke candles1

Tags from the story

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.