ZOA HANDMADE

Pre par dana, sasvim slučajno sam izazvala sama sebi haos!! Razumem vas zašto_ skroz!!!

Okačila sam sliku narukvice na instagramu, zbog koje sam dobilia čak 17 mailova,  upite gde sam kupila i kako doći do njih. Evo, kako – LAKO!

Divna Zoe mi je na moje pitanje da pišem post o njoj, odgovorila da mogu doći i u njenu radionicu u srcu Beograda, da napravim malu foto reportažu za vas. Yej!

Zoa Handmade je brend iz Beograda koji postoji od 2007. godine i bavi se izradom ručno pravljenog modnog nakita, od unikatnih komada. Kad sam juče stigla u radionicu, zatekla sam kreativni haos. Obožavam da gledam sve te perlice, bobice, krstice, trakice, kožu i lančiće i kako nastaje jedno malo umetničko delo. Zoa je uveliko smišljala svoje letnje kreacije, prvo na papiru, a onda uz savete sebi bliskih nastaju ove divne narukvice.  Prosto sam presrećna kad vidim da jedna mlada duša u današnje vreme, sama za sebe,  zaradjuje za život zahvaljujući umetnošću kojom se bavi. Teško je uopšte započeti svoj biznis i skupiti hrabrost za to, a održati još teže. Očigledno to jako dobro radi, jer je uspela da opstane već izvesno vreme. Kvalitet svojih radova i prerade je odavno dokazala koliko vredi.

radionicazoekuglicedrecavo

neon bobicecinijiceneonneon bluetrakicekozicetrakicezoematerijalsvastaaaaaOd ovih šarenih bobica, trakica i kvalitetnih materijala za izradu, nastaju ovi predivni primerci. Ja prosto nisam mogla da se odlučim koju ću pre poneti kući.sevdadca

sovicastrelicazoeplava narukvicaDRECIDSC_0407koju izabratizoaDBACANGLENarukvice stižu u ovim predivnim kutijicama i dobijete takodje svoje jastuče za čuvanje 🙂 Predivno!!!

KUUnarukvice

Ukoliko Vam se dopada neki komad nakita, slobodno kontaktirajte Zoe na mejl zoa.handmade@gmail.com ili posetite njen sajt – LINK. 
Na tom sajtu možete pratiti koji su aktuelni modeli i gde ih možete kupiti.
Takodje, ima i jako posećenu facebook grupu _  FACEBOOK

Trenutna prodajna mesta ZOA HANDMADE:

1. SUPERMARKET Concept store, Visnjiceva 10
2. LOVELY-home, gift & accessories, Kneza Milosa 19
3. Watch Is Watch, Knez Mihailova 52
4. Watch Is Watch, TC Stadion Zaplanjska 32
5. FANTAZIJA modni dodatki, Ljubljanska cesta 8, Celje, Slovenija
6. Dresscode , Lagumska , Zemun
7. Zlatara Savic, Kopaonik
8. UNIKATNI KUTAK, Trg mladenaca 6, Novi Sad
9. Nicolas Concept store, Zagreb
10. TC Delta city – knjizara Vulkan
11. TC Usce – knjizara Vulkan
12. Sremska 2 – knjizara Vulkan
Znam, prvo što ćete me pitati za cene, pa  kreću od 1500 pa nadalje! Sve zavisi koju izaberete i šta od materijala se koristi.
Mislim da će ove neon biti pravi hit i ovo leto, uz neki super drečeći bikini, neku ludu torbu, prava stvar.
Koja vam se najviše svidja===???
PS. Sovica nije na prodaju :))
Kiss BAMBY
zoa handmade
MOJW

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.