Anastasia Beverly Hills Brow Wiz i deep brow pomade

Nema šta već nije napisano o ovim prozvodima, a da naravno ja neću pomenuti ovde.

Totalni ludački hype oko Anastasia Beverly Hills proizvoda  je stvarno opravdan! Sve što vam treba za obrve, u ovom brendu ćete naći rešenje!

Kako idem na kurs šminkanja, otvaraju mi se vidici, i sve mogućnosti mojih alata za rad na obrvama. Što ne olakšati sebi?  Naravno, nijedan klijent nema vremena, da čeka da vi gubite po 30 minuta sredjujući samo obrve. Anastasia je u svom salonu u sred Beverly Hilsa, skupila toliko iskustva, da je tačno znala šta tržištu fali i to i napravila!

Ne samo Make up artisti/ šminkeri, već i svaka žena koja nema prirodno lepe obrve pa mora da sredjuje svoje, ove proizvode može na lak način iskoristiti na sebi!

Kako sam u Los Angelesu, srela poznatu Anastasiu u njenom salonu, konkretno mala niska ženica, koju ne biste primetili na ulici, širi takvu energiju i pozitivan vibe, da mi je  odmah bio jasan njen uspeh i ljubav prema poslu koji radi.

Prvi prozvod koji bih pomenula u ovom postu, jeste DipBrow pomade, ili gel za obrve u nijansi Toupe!

Boju Toupe, sam izabrala jer je boja izmedju braon i crne, a pomalo ima onaj sivkasti momenat. Moje obrve nisu tamne, ali imam onu ridju boju na suncu, pa sam taj odsaj htela da “ubijem” sa ovim sivkastim podtonom. Što sam naravno i uspela. Ne volim  kad su mi obrve pretamne, u odnosu na kosu. I vama preporučujem, da gledate da su obrve ili kao vaša kosa, ili malo tamnije. Nijanse su u pitanju, a mnogo znače vašem licu. Cena ove pomade je oko 30 $.

Što se tiče same tehnike crtanja, tu ovde neće biti reči, vi radite kako se vama svidja! Najviše mrzim, kad se neko nekom meša  u oblik obrva i tehniku crtanja, tu sami birate, ukusi se razlikuju! Nema niko prava, da nekom priča šta će on na čelu da nosi! Zbog toga, tu vam je sva sloboda što se mene tiče!

Druga stvar, koju preporučujem da kupite za obrve, jesu Brow wiz olovke za obrve. To nije obična olovka, to su olovke sa tankom minom na vrhu, koja savršenija ne može biti! Čak i za vas početnike, vrlo laka za upotrebu. Sa njom možete i bez gela, napraviti prirodno lepe i pravilne obrve. Lako je iscrtati, popuniti i sa druge strane olovka ima četkicu, kojom možete lepo začešljati i oblikovati obrvu, a boju utopliti da izgleda što prirodnije. Moja boja wiz olovke je dark brown, ili tamno braon.

Jedina mana, Anastasia prozvoda, je ta što ih je teško naći, kod nas ih nema uopšte ( izbegavajte kupovine fejkova, koji se mogu naći ovih dana po interentu). Zvanični  Online shop ili Evropa vam ne gine ako hoćete originale. Ja sam ih kupovala na putovanjima, i za dobre proizvode iz njene palete, morate izdvojito od 25 do 120 eur za veće palete za obrve!  Nije jeftino, ali moram vam reći da njeni proivodi traju jako dugo, olovka mi traje preko 6 meseci svakodnevnog korišćenja, a pomada prva koju imam već osam mesec, nije ni do pola došla.  Cena olovke je ca 25$.

Kako sam imala priliku da koristim i razne druge gelove za obrve, najlakše za rad meni lično su Inglot, Benefit  i Nyx gelovi. Takodje NYX Micro brow olovke su  najsličnije ovoj wiz olovci, tako da mogu reći da su i konkretne zamene. Nyx micro brow olovka košta oko 980 dinara.

A evo malo evolucija moji obrva,  gde možete videti koliko obrve znače vašem licu!!! Prečupana kokoška!

Nekad i Sad:

Možete tačno videti, greške prečupanih obrva! I koliko lice deluje starije, kad obrve nisu uredne.

Učite na mojim greškama!

Koji su vaši omiljeni proizvodi za obrve? Šta mi preporučujete da probam?

Kiss

Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

nine − 6 =