Avon Srbija noviteti

Naša sirota zemlja, opkoljena sankcijama i ratom, nije imala pristup raznim kozmetičkim brendovim kao danas. Još u srednjoj školi, mala Marija je imala mamu – Avon damu. Mi smo joj svi zavideli, jer je Marija uvek lepo mirisala, i uvek je u svom neseseru imala minijatrni Avon karmin da se sredi, u slučaju da je Dejan iz prve  klupe pogleda. Ja, tada kakav sam divljak bila, nisam se nešto bavila tim mirišljavim stvarčicama, i nisam se udubljivala u te njene kataloge. A kasnije, odlazim iz zemlje, i kataloška prodaja mi nije nikad bila toliko zanimljiva, not my case.

No, kako je vreme odmicalo, jako me je zainteresovala sama priča iza tog brenda  koji je bio u  svim kupatilima u Srbiji.  Ko je osnovao Avon, kako rade, gde rade… itd..

Da li znate da je osnivač Avona, osnovao svoju prvu – radionicu parfema još u 19 veku, kad su žene u Americi dobile pravo glasa? Da, on se zvao

                                                                             David H. McConnell 

Bio je putujući trgovac koji je prodavao knjige od vrata do vrata!

Videvši da su domaćice kojima je nudio knjige više bile zainteresovane za uzorke parfemčića koje je nosio sa sobom, nego za knjige, odlučio je da osnuje svoju prvu  fabrikicu mirisa. I tu kreće kompletna distribucija, od vrata do vrata i tako nastaju poznate Avon dame.

Prednost mog bloga, pa i mojih društvenih mreža jeste je ta, što mi blogeri prvi dobijemo nešto od novih proizvoda na tržištu, i imamo tu sreću da nas  brendovi, bez ikakvih uslova obasipaju poklonima, i hvala im na tome. Avon je jedan od njih. Ono što se desilo, je to da Avon svaki dan, mene lično iznenadjuje sa svojim idejama i inovacijama.

Poslušala sam neke blogere, kupila nešto što su probale i moram da vam kažem, OMG!

Prvi proizvod koji sam dobila nedavno da probam a ostavio me je bez daha, je parfem od imenom Viva la Vita. Voće, voće i samo voće.  Znate da volim te citrusne parfeme, što jače to bolje. Ovo je jedan takav parfem.  Kapljice sočnog crvenog grejpfruta i mandarine, oprane u vanili 🙂 proleće stiže.

Sledeća stvar, su MARK proizvodi.

Nedavno, pozvana sam na event, koji je pratio prezentaciju novog “pod” brenda Avona.  Pored dobre zabave, šminkerka Ena Jović nam je na koži pokazala sve mogućnosti ovog brenda. Moram priznati da sam opet bila iznenadjena.

Ovo je kolekcija za mladu kožu, boje su vesele i smele. Ja sam probala 2 nove maskare i karmin iz Mark kolekcije.

Spectralash maskara, maskara debele četkice, kakve su nekad bile. Jedina novina, jeste točak, koji okrećete  i kad izvlačite četkicu sami možete dozirati količinu proizvoda – volumena koji ćete dobiti na očima.

Ova maskara se ne preslikava na kapke, dugotrajna je, i ne pravi gromuljice na trepavicama.

Druga maskara jeste malo drugačija, takodje debele četkice, ali ova maskara je super za svetle i retke trepavie kao moje. Dodaje sloj, podiže i pravi neverovatan volumen, da trepavice deluju kao da su veštačke.

Tu je i novi veoma nosivi karmin, polu mat ne skuplja se na usnama, jako fine teksture i čak miriše onako fino.

To su sve bili pokloni, a ono što sam sebi poručila preko moje Avon- blogerske dame, jesu njihove četke za šminkanje. Sa mnogih strana, sam čula da su jako kvalitetne, a četke su nešto gde ja jako vodim računa šta i koje  kupujem. Kako sam čula da ih mnogi šminkeri hvale, odlučila sam da kupim tri koje su mi trebale kako  bih i sama probala.  Pošto su trenutno na akciji, i da nisu dobre, ne bi bila neka velika šteta.

Posle prvog korišćenja, ova četka je stvarno ok, koristila sam je za nanošenje rumenila, i priznajem nisam joj još uvek našla manu.  Kako je još rano pričati o njima, ostavljam to za neki drugi post, a vas pitam, da mi preporučite još neki Avon proizvod,  koji vi mislite da vredi da probam.

Uskoro biće još nekih novina na blogu, a vama svima želim laku noć- do sledećeg pisanja.

Veliki pozdrav

Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

1 comment

Leave a Reply

five × three =