Cinescope maskara – Sephora

Blogeri imaju sreće, što uvek medju prvima dobijamo da isprobamo nove proizvode.

U ovom slučaju je nova Sephora maskara – Cinescope.

Ako me godinama unazad pratite, znate da su moje trepavice blaga katastrofa, i da većim delom godine nosim svielne trepavice, od kad sam ih otkrila. Postoje i dani, kad odmara oči i od tog načina nadogradnje i vraćam se maskarama.

U tim fazama najveći mi je problem naći adekvatnu maskaru, koja nije teška, koja mi ne uništi prirodne trepavice, i jako bitno da ih bar malo uvije, jer znate moje su kratke i ravne i šta je još gore, retke.  Nijedna maskara mi nikad nije bila dovoljno dobra, i uvek sam kad potrošim jednu, kupila novu, drugu, koja obećava puno.

Cinescope maskara je nova ultra black, Sephora maskara, koja je upravo izašla na tržište. U elegantnom srebrnom pakovanju, sa jako dugačkom četkicom, očekujem od nje mnogo.Kako znate da sam bila fan i svih starih njihovih maskara, očekujem novu inovativnu formulu, i naravno kao što su je i izreklamiralili, ogroman volumen.

cinescope mascara

mascara cinesope

Maskara Sephora

Cinescope obećava panoramski volumen, efekat lepeze i punoće. Maskara nije vodootporna, kakve ja volim, ali nije baš da se preslikava u toku dana, što je jako bitan faktor. Sama “glava” četkice, je dosta dugačka i gumena, i možete lepo izvući svaku trepušku iz korena do samog vrha, pa i one najsitnije u uglovima oka.  Opet slikano makro objektivom, da vidite precizno iglice same četke.

Ddewe

eee

I sad ono najbitnije, kako izgleda na mom oku. posle samo jednog sloja. Namerno nisam stavila 2,3 4 onako kako ja volim, jer znam da niko ne stavlja količinu maskare koju ja volim na očima.

bez maskare sa maskarom

Ja sam zadovoljna efektom, naravno nije kao moje svilene trepevice, ali ova maskara produžava, podiže i uvija trepavice. Sve što od jedne maskare za svakodnevnu upotrebu ja očekujem. Na očima se brzo suši, tako da ako volite više slojeva, morate brzo raditi sa njom. Koristim je tek par dana, i već mogu reći, ne umrlja se kako dan prolazi, ne pravi grudvice, i jednostavno se skida sa micelarnom vodom. I ono što je meni bitno – ne preslikava se na moje spuštene kapke.

Cena maskare je 2030 dinara i možete je već naći u Sephora radnjama.

Novina ima mnogo, i ja ću ih predstaviti ovde na blogu. Najzanimljiviji all in one proizvodi su nove olovke za Smokey eye, paletica za obrve i nove olovke za obrve, koje mogu da pariraju Make up forever olovkama.

Pratite me sledećih nedelja, gde ću sve to isprobati i pisati o tome.

 

Da li ste probali nešto od brenda

 

Kiss Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

7 − 4 =