Embryolisse – čudotvorni krem 24h

EMBRYOLISSE ČUDOTVORNI KREM

Ako ste manijaci kao ja za gledanje You Tube kanala, onda niste mogli da propustite ovu plavo belu tubicu.

Nekako, uvek su brend izgovarali jako brzo i nisam mogla da pohvatam kakvu oni to čudotvornu kremu hvale.

Prvo, neke blogerke su podrazumevale da ni ne kažu šta to nanose pre šminkanja, pa sam onda stopirala video i čkiljila u ekran ne bi li videla šta one mažu. Onda je poznata Camila Coelho na svom blogu Super Vaidosa, pohvalila kremicu belo plave boje iz francuske farmaceutske kuće Embryolisse. Da, to je bila ta čudotvorna krema sa blogova, ćije ime i dalje ne umem da izgovorim!

Pa o čemu se ovde radi:

Dugo čuvana tajna franucskog jet seta, Jane Birkin se nije odvajala od ove kreme, holivudske zvezde koriste pre šminkanja, druge opet skidaju šminku sa njom, a takodje koriste je i za kosu! Da, ova krema očigledno može sve :

Embryolisse

Lait-Creme Concentre (24-Hour Miracle Cream)

Zbog toga, ne bih bila ja blogerka da je nisam nabavila i probala. Donela mi je drugarica za rodjendan kao poklon, tim lepše i sladje.

Lait-Creme Concentre (24-Hour Miracle Cream)
Lait Creme Concentre (24-Hour Miracle Cream)
Lait-Creme Concentre
Lait-Creme Concentre
Lait-Creme Concentre
Lait-Creme Concentre

Miracle creme

vosak
Sastav Nije testirano na životinjama i bez parabena

krema

Iako cena od 17 eur nije strašna i količina (75ml) veća od prosečnih krema ove vrste, sama formulacija je sasvim jednostavna, sadrži vodu, parafinsko ulje i pčelinji vosak. Ovako deluje kao sasvim obična krema i ne znam šta je čini toliko superiornom. Čak i sa ovi sastojcima, nama sa masnom kožom mogu da naprave haos.

Prema preporukama i recenzijama, krema se koristi kao prajmer podloga za šminkanje, upija odmah i produžava dugotrajnost šminke na licu. Jedna mrvica prozvoda je dovoljna za celo lice. Što je jako nezgodno sa ovom tubom, jer izleti i više nego što vam treba za jedno mazanje. Što se tiče održavanja makeup-a to potvrdjujem da radi posao.

Takodje, koriste ga i za skidanje šminke. Što bih dala 17 eur za skidač, kad sasvim dobro rade posao i oni od 250 din u dm-u??!!

Krema bi trebalo da održava kožu hidriranu ceo dan. I to ne radi! Mojoj koži definitivno treba neka dodatna nega u vidu seruma ili fluida. Pogotovo sad u zimskim danima, ova krema je previše lagana za delove oko brade i usana.

Što se tiče same teksture, krema je gusto bela, ali kad je nanesete potaje kao gel. To je jedina prednost, što u danima kad ne nosim šminku, kao vikendima, kad uživam u pidžami po kući, ova krema je idealna. Koža bude meka i punija. Opet, kažem možda je moja koža “gladna” jer sam je navikla na jače serujem i negu. Koristim je već 18 dana, i nisam imala posebne probleme sa bubuljicama.

Ne bi je čuvali kao tajnu skoro 50 godina i koristili masovno šminkeri holivuda, da realno ne radi posao. Opet, to je sve individualno. Efekti nisu dugotrajni. U najboljem slučaju, to je samo dobra hidratantna krema za normalnu i suvu kožu. Ništa više, ništa manje! Zbog toga hype oko kreme baš ne razumem, ali ajde!

Mislim da bih je kad tad probala da je nisam dobila na poklon, u svakom slučaju verovatno je neću sama kupiti.

Šta vi mislite o kremam koje su tako provučene kroz poznate blogove? Rade li posao ili su samo dobar PR?

Ljubim Vas i spremam još poklončiće do Nova Godine. Virkajte na moj Facebook.

Kiss

Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

13 + fourteen =