EOS – A RAY OF HOLIDAY

Ok, nisam na Hawajima, ali mogu bar da zamišljam! Plaža, voće, sveže ubran kokos na ledu… more.. plaza… palme…. mmmmmm……e dosta, moram da stanem. Leto se blizi, ali još nije tu!

Back to reality!

Najbliže moru i plaži su ovi novi EOS-i koji mirišu na sveže voćkice i kokos! Komšinica sikret je nabavila nove EOS mirise, pa sam ugrabila ovaj Ray of Holiday limitirani set od dizajnerke Rachel Roy. Pa ne zna se koji je lepši!! Prvo, htela sam da ih čuvam za slikanje, pa onda probam, ali nisam izdržala, sve sam ih probala čim je poštar doneo moju porudžbinu. Otvaranjem ovih Eosa, sve koleginice u kancelariji su podigle glave od laptopova. Da, ceo prostor je zamirisao kao jedan torpski bar.

eos1eos3eos balmseos naziviSve sam ih probala, iako se na slikama ne vidi. Najlepši miris za moju ukus ima pink grejpfrut i pomorandža!

Šta izdvaja ove EOS-e od onih “običnih” jeste to da, imam utisak da mnogo duže miris traje. Bukvalno osećam miris sa usana. Što se i mom dečku svidja kad mu zaspim na ramenu. Ja sam jedna od onih koju će kupiti pakovanje i mirisi proizvoda. Što se nege tiče, ista je formulacija kao kod drugih, 97% organska 100 % prirodna proizvodnja. Nema glutena niti parabena.

Da budem iskrena, Rachel Roy je do sad napravila najbolji marketinški potez, time što je dobila svoje Eos balzamčiće za negu usana. Vraćena je u žižu javnosti, posle raznih skandala koji su o njoj kružili po američkoj žutoj štampi.eos sastaveos 4usneUvek mi žao bude, što ti limitirani Eos balzamčići nestanu brzinom munje iz prodaje. Kod komšinice sikret ih ima još na stanju, pa požurite ako vam se dopada ovaj post. Takodje, vidim da je dobila svakakva čuda od Bath &Body works.. Te ću morati da se saberem u sledećoj porudžbini.

Da li volite Eos-e?

Kiss Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

4 comments

 1. Obožavam Eos-e a trenutno mi je omiljeni ljubičasti Passion Fruit ali jednako volim i onaj stariji pink. Nisi trebala da me mamiš sa ovim LE, sve bih ih probala 😀 L.

  Reply
 2. Divni su, zao mi je sto nisam probala jagoda-kivi kombinaciju, deluje mi bas primamljivo. 🙂

  Reply
 3. meni Eos unisti usne. Uopste mi ne odgovara a ja kupila 5 ukusa cisto da imam 🙁

  Reply
  1. Baš šteta.

   Reply

Leave a Reply

twelve + 16 =