Too Faced SKETCH MARKER

too faced

Pre nego što krenem da vas spamujem sa svojim putovanjem kroz Californiju i beauty vestima iz Amerike, želim da podelim sa vama nešto o jednom proizvodu, koji sam upravo potrošila, i mislim da je vredan vaše pažnje.

Dobila sam ga da ga probam u Sephora paketiću pre jedno 2 meseca, i posle svakodnevnog korišćenja od momenta kad sam ga dobila, vreme je da vam kažem i zašto je vredan!

Eto, odmah je dobio plus za trajnost, jer se meni 90% eyelinera osuši posle mesec dana.

Inaće, znate da nisam neki Too faced zaljubljenik, ono brand, koji pored mene prodje sa svim svojim šarenilom…. skroz bez neke specijalne pažnje. Iako sam svašta od njih probala, nisu uspeli da me pridobiju kao neki drugi brendovi koje volim,  izmedju ostalog  Benefit, Mac, Bobby Brown, Urban decay…

czczx

Sketch Markeri su nova linija u Too Faced kolekciji,  ima jedno 7 meseci kako su ih prezentovali novinarima, ali je totalno nova tehnologija i kod nas se u radnji nalaze od ove jeseni. Tehnologija je radjena po japanskoj tehnici olovaka za kaligrafiju.  Boja koja izlazi na vrhu je dovoljno dozirana, bez mrljanja sa jako preciznim aplikatorom na vrhu za crtanje savršenih mačkastih linija.

Nema potrebe za treskanjem boje, niti za udaranjem (kao kod nekih) da bi se tečnost natopila na vrhu. Bukvalno funkcioniše kao flomaster za crtanje. Dok ima “tečnosti” ona radi savršeno, kad potrošite…. gotovo! Kupujemo novi!

Čitala sam, da su devojke dobile suve olovke, ali bih za to pre okrivila mesto kupovine, da je neko otvorio proizvod, i nije lepo zatvorio čepom, nego da je do samog proizvoda. Tako da, pre kupovine, preporučujem da potražite da vam donesu iz magacina novi.

Takodje, čula sam da nisu dovoljno pigmentovane neke od 11 boja u kolekciji, ali ja sam dobila boju deep Espresso, koja je prava braon boja, i na oku deluje kao da je čak i crna. Naravno, dosta je prirodnija, i baš iz tog razloga, što ne deluje natrackano i natrpano bojom, već blago i prirodno.

Nama, kojima je eyeliner na kapku dnevna rutina, ovakav prozvod je prost za upotrebu, pa zato preporučujem ga i početnicama, kojima nije baš tako jednostavno da izvuku pravilne linije. Lako klize na oku, i možete se igrati sa slojevima, no obratite pažnju na to da se jako brzo suši, tako da imate malo vremena za popravke.
fffTrebalo bi da je ovaj eyeliner vodootporan, ali moram da vam kažem da nažalost i baš nije. Trajan jeste, na oku stoji bukvalno dok ga ne skinete, ali vodootporan u mom slučaju nije, jer sam u jednom momentu uletela kroz fontanu, ne pitajte zašto, i krilca na uglu oka su se obrisala.

Tako da, dugotrajan jeste u svakom slučaju, i ne možete tek tako prstima obrisati, pa tu ne morate da brinete na dnevnom nivou.

Ja sam ga bukvalno na celom proputovanju kristila svaki dan, jedna sam od onih žena koja smatra da bez eyelinera je kao gola, tako da čim ustanem, puder, eyliner, bronzer i ja sam kompletna da izadjem medju ljude. Smatram da taj luk na uglu oka, daje tu neku dubinu i lepotu oku.

Verujet mi na reč, mislim da sam u životu probala reko 200 različitih proizvoda ovakve vrste, i mogu reći da je ovaj jedan od onih koje ću opet kupiti, a možda čak sada i u crnoj boji.

Cena ovog eyelinera u Sephori je 2630 dinara,  s obzirom da mi je trajao preko 2 meseca, cena je sasvim opravdana.
gfhfgdsc_2188yyy

oci

Nadam se da sam uspela da vam predstavim proizvod, iako me Too Faced još uvek nije kupio sa drugim nekim stvarima… videćemo… tvrd sam ja orah!

Spremite se, ovih dana, kreću youtube video snimci, što recenzije na blogu što youtube, spremila sam gomilu noviteta, koje sam probala za vas a i biće vlogova sa divnih mesta koje sam obišla.

Do sledećeg pisanja,

KISS Bamby !!!

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

16 + 17 =