Genosys hidrantni mist za lice

genoU toku dana, redovno koristim neku vrstu misteva ili  hidrantnih sprejeva za lice. Problem je moj, kao što rekoh u poslednjem postu, to što grejenje u zatvorenom prostoru jako zateže moju kožu. Dovodi do toga, da lice počne da me peče i da postaje jako zategnuto, što mi mnogo smeta. Prvenstveno sam koristila Studio fix od MAC da mi se šminka ne bi mrljala, a i osvežavao me je, naravno i fixirao je šminku jako, pa je vremenom i on počeo da mi smeta i zateže kožu.

Onda sam pokušavala zimi da koristim i letnju varijantu prskalica, kao štu su mineralne vode, od Vichy i Avene.  Medjutim, ipak su to stvari za leto, previše vode rasprašuju i onda mi sminka samo sklizne sa lica. Mislila sam da za “muju kape nema”. Tako ja već dugo tragam za pravim proizvodom. Na sajmu kozmetike sam išla do štanda Mesosys-a da vidim šta tamo im, pa sam kod istog uvoznika našla ovaj proizvod – Genosys hidrantni mist. Po ceni od samo 900 din, morala sam kupiti, jer je opis obećavao.genosys mist

genosys1Opet, ovde se radi o savremenim doktorskim preparatima, koji se koriste posle hiruških intervencija, i imaju svoje posebne specifikacije. Ovaj mist hidrira kožu u toku dana, snabdeva je energijom i regeneriše.

Kupila sam ga, iskrena da budem, zbog cene, jer da je skuplji ne verujem da bih još jedan proizvod kupila za ovu svrhu. Mnogo sam ih probala i mnogo se razočarala. Nego, rekoh ajde 900 din za 70 ml,  neće me boleti, a sastav je odličan.

Proizvod bez :

  • Parabena
  • Vestačkih boja
  • Parfema
  • Alkohola

mistgenosysUpravo ga imam u tašni. Flašica je plastična, i ne curi, tako da nije problem za nošenje po torbama. Jako bitno, u mom slučaju!

Miris je neuralan, i pri rasrašivanju preko lica, doza koja prska nije mnogo vodena, već bude kao para, oblak sitnih kapljica. Tako da u toku dana ne može da vam umrlja šminku. Suši se jako brzo, i lice ne zateže.

pumpica

E sad, ja sam Genosys mist počela pre 7 dana da koristim, i već sam potrošila pola bočice, možda ja, malo preterujem sa prskanjem, jer mi je više to prešlo u naviku nego što morama, ali verujem da nekoj od vas ovakva prskalica može da traje i mnogo duže.

Druga mogućnost korišćenja je npr. ostavite je u frizideru, i uveče posle skidanja šminke, a pre nanošenja noćne nege, isprskate lice i ostavite mist da upije. Umiruje crvenila od bubuljica i skroz osvežava.

Za sad sam jako zadovoljna sa sprejem, ali s obzirom da se prava zima tek bliži, videćemo kako će im koža reagovati kad grejanje u kancelarijama bude još jače.

Ako vam se dopada ovaj proizvod iz mog opisa, možete ga poručiti preko office@procosmo.eu

Imate li vi iskustva sa mistovima za lice? Koje su vaše preporuke za sprečavanje zateznje lica u toku zime?

Kiss Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

20 − eighteen =