HAPPY 2018

Prvo, dobrodošli u 2018!

Opet ste kod mene, i drago mi je. Nekad se zapitam, zašto ste još uvek tu, sve manje pišem, nisam redovna, niti zanimljiva u poslednje vreme. Hvala što ste uz mene. 

Brzo se živi, vrtim na Instagram storyu priče, recenzije, prozvodi odlaze i dolaze, i shvatila sam da to nije mesto gde se vi možete vratiti i informisati o pomenutim proizvodima, tako da, vraćam se dobrom starom pisanju bloga. Neka sam staromodna, ali tu su mi koreni! I ja lično, najviše blogove čitam. 

Šta možete očekivati u ovoj godini ? Mnoštvo recenzija kao i do sada, naravno tu neću posustati, ali moćićete da pročitate ono najvažnije, ono zbog čega ovaj blog i postoji, a to su osnove, sastojci, vrste proizvoda i namene. I dalje kod mene najčitaniji su bas takvi postovi, i dalje me kontaktirate sa istim pitanjima, čudite se da baš niko ne priča niti piše o nekim stvarima, tako da će ove godine to biti moj zadatak. Posle skoro 8 godina blogovanja, sumiraću ono o ćemu sa svima vama privatno najviše pričam, šta me pitate, koje su vaše dileme pri izboru proizvoda u mnoštvu i šarenilu brendova koji postoje. Držaću se nekih bitnih tema kako da se posvetite nezi svoje kože, kako da izaberete prave salone za sebe, kako da nadjete šminku, koju i gde itd….

Nadam se da idem u dobrom pravcu, jer slušam i gledam, serviraju svakodnevno milion proizvoda, a osnove nisu pokupljene i objašnjene!
U ovih osam godina mog blogovanja, prikupila sam mnoštvo informacija, koje želim da podelim sa vama. Pored svega, postala sam i šminker, to mi samo pomaže da budem još kritičnija, detaljna i fokusirana na odabar dobrih proizvoda za sebe i vas.

Toliko, srećna Nova 2018. godina.
Spremite se, polećemo!

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

twenty − 7 =