Jesenji favoriti i noviteti

Ako ste ovih dana bili na mojim društvenim mrežama, verovatno ste videli da sam bila na raznim promocijama, eventima i mogli ste videti gomilu novih prozvoda. Sve delim sa vama, tako ću i u ovom postu podeliti neke moje trenutne favorite, i neke novitete.
Priznajem beauty industrija raste! Srbija polako dobija gomilu brendova i to me jako raduje. Uvek mi se javljate, sa pitanjima gde sam šta kupila, pa kad odgovorim da nisam kod nas, osetim vaše razočarenje! Zbog toga, sad mogu ponosno da kažem da posle Urban Decaya stigla je Kat Von D.

 Od prvih stvari koje sam kupila jeste Shade + Light paleta za konturisanje. Nju sam jurila onomad, po Americi, tada je tamo bila svuda rasprodata, tako da je sada moja! I jeste dobra, i sad mi je jasno i zašto je i bila rasprodata. U Sephori košta oko 6200 dinara. Bamby approved!


Boje su nosive svakodnevno, možete izvući i jače i blaže konture. Jako lako se blendaju, i rado je koristim i na mušterijama.


Takodje, tu je i četka od veštačke dlake, koja ide uz ovu paletu, dvostrana, precizna, ali nekako, nisam još navikla da radim sa njom, pa se i dalje držim svojih proverenih Sigma i Morphe četki. Ono što je totalno drugačije, ova četka dolazi u svom specijalnom pakovanju, kad vidite znaćete šta pričam.


Sledeći novitet, koji sam uzela jeste njen tečni karmin, Ophelia, koji sam takodje jurila, ali je svuda bio rasprodat! U Beogradu ih sve možete naći, ništa nema da fali! Karmin je jedna lepa nude pink nijansa, dugotrajni i jako prijatan na usnama, ne mrda ceo dan, dok ne odučite same da ga skinete!

Njen, dupe je Colourpop likely karmin, ali eto ovaj je sad bliže i brže kupiti.

A evo i kako izgleda.

Takodje, nisam još kupila, ali planiram jeste White out, kremasti korektor koji služi da možete napraviti savršen Cut Crease! Pogledajte po netu, i shvatićete da vam je neophodan!

Još noviteta u kući Sephora, jesu novi eyelineri u raznim bojama. Ustvari, ovo nije novi proizvod već su dobili nove boje! Vodootporni, moja su velika preporuka ako volite da se igrate sa bojama. Koštaju oko 1000 dinara, i obratite pažnju na njih kad budete išli u Sephoru. 

I nedavno, otkrila sam čari Urban Decay olovaka 24h, koje majke mi moje Mire, ne skidaju se uopšte! Dobila sam dve, i odmah otišla da dokupim i druge boje, jer one su totalno otkriće za mene. Odlične su za radne žene, koje nemaju vremena da popravljaju šminku ceo dan. Jako kremaste i pigmentovane. Cena je oko 2800.

To su vam moji noviteti i jesenji favoriti što se tiče +šminke, a uskoro ćete videti i neke novitete što se tiče nege kože, jer sam počela da koristim sve novo, i utisci su mi podeljeni.

Kako vam se dopada da pisem ovako “grupne” recenzije?

Za vas sam kao i uvek na Instagramu u dm, pišite uvek se radujem vašim porukama!!

Kiss Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

3 + 5 =