Make up For Ever

Make Up For Ever - Jessie J

Verovatno ste primetili, ovaj brend se ćesto pominje na mojim medijima.

Blog, Instagram, Facebook pa i privatno, ako me pitate, uvek ću reći da je MUFE moj “to go” brend.

Make Up For Ever, je za mene BOG šminke! Što ne znači, da ja naravno ne kupujem sve žive brendove, ali ovaj brend nema apsolutnu konkureciju kad su trajnost i pigmentacija u pitanju.

Puderi, gelovi za obrve, olovke, bronzeri, premca im nema. Svaki profesionalac u poslu, rećiće da ima bar nešto njihovo što kupuje redovno i koristi na klijentima. Opet, tu je onaj faktor… nije brend za plitak džep, već vas onako zaboli kad date 48 eur na jednu četku za lice ili 5300 za puder, ali VREDI! Od kako sam ušla u svet šminkera, sve mi treba!!! Kao oni najgori horderi, svaka boja, svaki gliter, sve mi treba… bolesnica. A, taman sam imala fazu, čistim sve što mi ne treba lično, kad avaj,…… završih kurs i sad mi opet sve treba, i stalno dokupljujem šminku.

Većim delom, ovaj brend je poznat po VELIKOM izboru boja, za sve etničke grupe i tipove koža. Nema prozvoda koji nije pre proizvodnje,  dobro testiran i promišljen. Brend je nastalo sasvim slucajno u Francuskoj, kada je profesorka šminke 1984, ostala bez nekih ključnih proizvoda na snimanju jednog filma, i noću je sama “bućkala” boje i eksperimentisala u svom podrumu u Parizu, legenda ovog posla Dany Sanz.

                                                            History

Ubrzo brend se širi globalno i postaje sastavni deo svih šminkerskih kofera. Make up For Ever!

Sezonski menjaju boje, pa i nije teško naći svaki put nešto zanimljivo. Ovaj put, ostvarili su saradnju sa pevačicom Jessie J, koja moram priznati mi konkretno jako ide na živce, ali to sad nije bitno, bitni su proizvodi boje i teksture, koje ću pominjati u ovom postu.

Prvo novi tečni mat karmini – tekstura WOW; boje WOW; trajnost… ma duplo Wow. Ono meni bitno jeste da su nam dostupni, moram priznati ima sličnih tekstura na tržištu, ali nisu nama dostupni u Srbiji, kao što su Anastasija BH karmini, jako slični i Ofra karmin. Tako da, ako tražite karmin, mat, za svadbu, neku drugu svečanu priliku i da ne mrda ceo dan, izdvojite novac, vrede. Cena je oko 30 eur. Uvek ću pre izabrati mat karmin, pa dodati malo sajaja, nego odmah koristiti neki sa sajajnim finišom, pa onda mi se sve ulepi na duže staze. Ovi karmini se ne razlivaju preko ruba usana, što znači da bez problema ih možete koristiti bez olovke za usne. Sama tekstura, jako prijatna na usnama, nema suvoće i zatezanja.

Ps. Najbitnije, ne skuplja se u pregibima usana, to je ono što ja lično najviše mrzim kod mat tečnih karmina.

Trenutno, vlada trend, ne gotovih paleta, već onih da ih sami pravite i kombinujete, što je realno i najpametnije. I sama se čudim, koliko imam boja koje ni ne pipnem u gotovim paletama koje posedujem.

Make up For Ever je na tržište izašao  sa gomilom novih hajlajtera, rumenila i pudera u malim panovima za pravljenje individualnih paleta Ovde, izbor je dat Jessie J, da sama napravim paletu po svom ukusu. Još jedan pun pogodak ako mene pitate.

Hajlajter je nešto posebno. Priznajem nisam mnogo očekivala, jer mi je u samoj paleti delovao neupadljivo, a nisam očekivala da TOLIKO šljašti! Hajlajter je broj H106, divno se blenda, i pravi onaj glow što vidjate kod svetskih youtubera koji sede u svojim osvetljenim prostorijama i ispod ring svetla snimaju svoje savršene tenove.

U ovoj maloj paleti, jedina boja S114 je po mom ukusu previše blaga, kako ga oni zovu Sculpting powder, koji bi trebao da služi za kokture i oblikovanja na licu. Za moj ukus, i  moj ten, potpuno je nevidljiv kad ga nanesem, videćemo kako se ponaša na kožama devojaka koje dolaze kod mene na šminkanja. Kad ga budem koristila naznačiću vam na slikama, kako bi ste videli razliku. I rumenilo, kao i sva njihova, jako pigmentovano, dosta praškasto, ali ne beži, lako se nadogradjuje i blenda.

Moram da naglasim da je ova mala paleta limitirano izdanje, pa ako želite da kupite ovu u setu, požurite. Mada, verujem, da će ubrzo već stići i nove jesenje boje, kojima se baš radujem.

Swachevi u prilogu.

Ako imate bilo kakva pitanja, ili želite neki look da uradim sa bojama koje vidite, slobodno pišite.

Kao i do sada, sve Make up For Ever prozvode možete u Srbiji naći u Sephora radnjama! 

Ljubim Vas do sledećih noviteta i zanimljivosti!

kiss

Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

13 + nine =